ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΙΟΥ 2021

14 Γαλάζιες Σημαίες ανακοινώθηκαν χθες για ισάριθμες παραλίες του Νομού Καβάλας. Δύο περισσότερες σε σχέση με πέρσι. Επανέρχεται η Γαλάζια Σημαία στο Περιγιάλι, έχασε τη Γαλάζια Σημαία της η Τόσκα ενώ μία επιπλέον εξασφάλισαν Κεραμωτή και Θάσος. Σημειώνουμε ότι ιδιώτες και αυτοδιοίκηση προέρχονταν από μια μακρά περίοδο υγειονομικής κρίσης και «λοκ ντάουν».

Πέθανε χθες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου όπου νοσηλεύονταν με κορωνοϊό ο οδοντίατρος Κώστας Κωνσταντινίδης. Κατά τα λοιπά η κατάσταση με τους νοσηλευόμενους παραμένει ίδια. Δεύτερη συνεχόμενη μέρα χωρίς κρούσματα στη Δομή φιλοξενίας προσφύγων. Από χθες εμβόλια Johnson & Johnson στο Κ.Υ. Πρίνου.

Μετά από έρευνες λίγων ωρών εντοπίστηκε στο κέντρο της πόλης 86χρονος που είχε χαθεί το πρωί. Πυραυλάκατος του Πολεμικού Ναυτικού διανυκτέρευσε στην Καβάλα. Αύριο θα επισκεφθεί την πόλη μας ο Υπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Σήμερα ή αύριο επαναλειτουργούν τα σύνορα στη Νυμφαία. Μόνο αν η ΕΤΑΔ τηρήσει τη συμφωνία με το Δήμο Καβάλας αυτός θα προσλάβει ναυαγοσώστες και για την Καλαμίτσα. Ο Δήμος Καβάλας απομάκρυνε τα πλέγματα που προεξείχαν σε τμήμα της παραλίας της Ραψάνης.

Στην Κύπρο σήμερα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Κανείς δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό νέων φοιτητών το Φθινόπωρο στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας. Την Τρίτη στο Ζέφυρο σύσκεψη εκπροσώπων σωματείων συνταξιούχων.  Διαδικτυακή εκδήλωση του Δημήτρη Μπαταλογιάννη και της δημοτικής του παράταξης για τον τουρισμό στο Δ. Παγγαίου. Βοήθεια από την Περιφέρεια ΑΜΘ για την αδειοδότηση του σκοπευτηρίου τους ζήτησαν οι εκπρόσωποι του Σκοπευτικού Ομίλου Καβάλας.

Εντός έδρας αγωνίζεται το απόγευμα ο ΓΣΕ. Αναβλήθηκε το σημερινό ματς της Ένωσης.

 

Διαβάστε επίσης