• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχει αρμοδιότητα τις μετακινήσεις σταματά τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης της Εγνατίας οδού. Παρεμβαίνει ακόμη και στα διόδια της Εγνατίας, ζητώντας η χρέωση να γίνεται σύμφωνα με την εκπομπή ρύπων κάθε οχήματος. Η παρέμβαση- σύμφωνα με το δημοσίευμα- είναι πολύ πιθανό να «παγώσει» τη διαδικασία της λειτουργίας νέων σταθμών διοδίων, ανάμεσα στους οποίους και αυτός της Παράκαμψης. Η ίδια ευρωπαϊκή επιτροπή διαπίστωσε ότι αρκετά τούνελ στην Εγνατία οδό δεν έχουν πιστοποιητικό καλής λειτουργίας.

 

Με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο συναντήθηκε χθες ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας. Στο Υπερταμείο των ιδιωτικοποιήσεων το παλιό δικαστήριο και το μέγαρο Τόκου. Τάφος και υπολείμματα χρυσού στεφανιού βρήκαν οι αρχαιολογικές έρευνες στη θέση «Καρυδιές», στο έργο του ΤΑΡ. Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού νοσηλεύεται ο 24χρονος που πριν λίγες μέρες μαχαίρωσε και σκότωσε στην πόλη μας τον παππού και την γιαγιά του. Μείωση δημοτικών τελών για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ανακοίνωσε ο Δήμος Καβάλας. Η μείωση ισχύει από την 1η Γενάρη του 2019. Προς αναβολή η δεύτερη δίκη για τα δίμηνα του Δήμου Παγγαίου.

 

Ακίνητα, λατομεία και λιμάνια ήταν τα θέματα για τα οποία έδειξαν ενδιαφέρον όσο ήταν στην Καβάλα οι εκπρόσωποι του δήμου Σεντζέν της Κίνας. Κατηγορηματικά διέψευσε τις δηλώσεις Γραμμένου για 2.000 πρόσφυγες στο «Ασημακοπούλου» ο βουλευτής Τάκης Εμμανουηλίδης. Ακροδεξιοί θα είναι αύριο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον ίδιο λόγο. Πορεία αντιεξουσιαστών χθες βράδυ στο κέντρο της πόλης για τα 5 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. 3,5 ευρώ αντιπλημμυρικά έργα στο Δήμο Νέστου ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Οικονομίας Στάθης Γιαννακίδης. Ανάρτηση ιστοσελίδας των Αθηνών αναφέρει ότι η επένδυση Γεωργούλια στο κεντρικό λιμάνι έχει την υποστήριξη Γερμανών επιχειρηματιών.

 

Εκδηλώσεις για την επέτειο της μάχης της Τριπολιτσάς πραγματοποιεί την Κυριακή ο σύλλογος των Πελοποννησίων. Το απόγευμα αγιασμός στο σύλλογο των Ποταμουδίων. Το βράδυ στο Ζέφυρο μουσική εκδήλωση με το σχήμα του Μιχάλη Πρεπόνη. Εκπρόσωποι προγράμματος Erasmus επισκέπτονται στο γραφείο του τον Θόδωρο Μαρκόπουλο.

 

Στο γήπεδο του Κρυονερίου θα γίνονται από σήμερα οι προπονήσεις του ΑΟΚ. Στις 5 το απόγευμα στην Ελευθερούπολη η αναμέτρηση του ΓΣΕ με την Energean Kavala BC. Σάββατο ή Κυριακή φιλική αναμέτρηση του Κεραυνού Πέρνης με τον Αετό Ορφανού.

 

 

 

Διαβάστε επίσης