• 28 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Σε έναν περίπου μήνα αρχίζει στο περιαστικό δάσος νέο έργο καθαρισμού του. Θα αφορά όλη την περιοχή του υψώματος Βασιλάκη με ειδική παρέμβαση περιμετρικά του Νοσοκομείου. Ίδιο έργο θα γίνει στις αναδασώσεις κοντά στην Κάρυανη. Οι ανακοινώσεις έγιναν από τον Διευθυντή Δασών, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για το δάσος χθες στη Μ. Λέσχη. Το έργο δημοπράτησε η κεντρική δασική υπηρεσία, η οποία ήδη υπέγραψε συμβάσεις με τους αναδόχους.

Από το προσεχές Σάββατο εφαρμόζεται ο κανονισμός στάθμευσης στην Παναγία. Δίδεται δυνατότητα ελεύθερης στάθμευσης και σε οχήματα επαγγελματιών βάσει συγκεκριμένης διαδικασίας και δικαιολογητικών. 31 είναι τελικά οι αστυνομικοί που αποσπώνται στη Θεσσαλονίκη, εξ αυτού του λόγου η Αστυνομική Διεύθυνση δεν θα λάβει μέρος στην παρέλαση στην Καβάλα την προσεχή Δευτέρα. Δυσαρέσκεια για την εξέλιξη από το Δήμαρχο. Πολλές είναι το τελευταίο διάστημα οι οικοδομικές άδειες που εκδίδονται από τους Δήμους του Ν. Καβάλας. Λήγει σήμερα η προθεσμία για τη διαδικασία εγγραφών στα νηπιαγωγεία και στην πρώτη δημοτικού σε όλα τα σχολεία του Νομού.

Νέες πιέσεις προς τους εργολάβους για την επίσπευση των εργασιών στους δρόμους του Αγίου Νικολάου. Τα περισσότερα παράπονα αφορούν την στασιμότητα στο μονόδρομο της Σπετσών. Συνεργείο ελεγκτών της εφορίας από τη Θεσσαλονίκη έκανε ελέγχους σε καταστήματα εστίασης στην Καβάλα. Ο Χρήστος Ποτόλιας και άλλα σωματεία του ΠΑΜΕ ζητούν να μην γίνει μουσική εκδήλωση στην Καβάλα με χορωδία στρατιωτών των ΗΠΑ. Το απόγευμα της Πέμπτης μιλά σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο ο πρόεδρος της κεντρικής διοίκησης Γιώργος Στασινός.

Θετικό απολογισμό των αποκριάτικων εκδηλώσεων τους κάνουν ο ένας μετά τον άλλον οι σύλλογοι του Ν. Καβάλας. Ικανοποιημένοι επέστρεψαν από την τουριστική έκθεση της Σόφιας οι εκπρόσωποι των Δήμων Καβάλας- Παγγαίου- Νέστου. Ήταν μαζί στο ίδιο περίπτερο. Νέο σεμινάριο υποκριτικής από το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Μήνυμα των οδοντίατρων της Καβάλας για την παγκόσμια μέρα στοματικής υγείας.

Ο κολυμβητής Γιάννης Σκαρής του ΝΟΘΑΚ θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μαραθώνιας Κολύμβησης που θα γίνει στην Αίγυπτο.

Διαβάστε επίσης