ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

Επιμένει στο έργο της, στο Υψάριο της Θάσου, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Χθες γνωστοποίησε στον ανάδοχο ότι δεν αποδέχεται την αίτηση διακοπής εργασιών που αυτός κατέθεσε αρχές του μήνα. Του δίνει εντολή να συνεχίσει όσα ξεκίνησε, σημειώνοντας την σπουδαιότητα της μεταξύ τους σύμβασης. Το έργο της ΥΠΑ στο Υψάριο προβλέπει εγκατάσταση προκατασκευασμένων οικίσκων και ιστών κεραιών. Χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Αντίθετοι στο έργο είναι κάτοικοι της Θάσου.

 

Εντός των ημερών το κτίριο της Μεγάλης Λέσχης θα συνδεθεί με το δίκτυο της ΔΕΗ ενώ θα γίνει παράδοση της νέας επίπλωσης. Διακοπή υδροδότησης ανακοίνωσε για την συνοικία του Βύρωνα σήμερα η ΔΕΥΑΚ. Από τη Δευτέρα 3 Δεκέμβρη θα λειτουργεί στο Νοσοκομείο ιατρείο του ογκολογικού τμήματος. Επικίνδυνο δέντρο στηρίζεται σε καπναποθήκη στην περιοχή πίσω από την πλατεία Μακέδου. Στην ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος μίλησε η Τάνια Ελευθεριάδου.

 

Χθες το πρωί στην Ελευθερούπολη τραυματίστηκε οικοδόμος που έπεσε από σκαλωσιά πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Αρνούνται να βγουν από το κτίριο του Εργατικού Κέντρου τα σωματεία συνταξιούχων ΙΚΑ και ΒΦΛ. Δρομολόγιο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ θα μεταφέρει κατοίκους των γύρω χωριών στις Κρηνίδες για τη σημερινή λαϊκή αγορά. Το Λιμεναρχείο Καβάλας συνέλαβε δύο άτομα που μετέφεραν 2 τόνους ακατάλληλα για κατανάλωση όστρακα.

 

Πραγματοποιείται το απόγευμα εκδήλωση της Μέριμνας για το Παιδί. Εκδήλωση για την πυρασφάλεια οργανώνει στην Παλιά Μουσική σήμερα ο σύλλογος κατοίκων Παναγίας.

 

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ευχαριστεί τον ΑΟΚ για την φιλοξενία και τη συμπαράσταση του στο περιστατικό τραυματισμού δύο ποδοσφαιριστών της. Για το ίδιο περιστατικό συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΠΣΑΠ. Το απόγευμα στην Αθήνα ο ΓΣΕ αντιμετωπίζει τον Αμύντα.

 

Διαβάστε επίσης