ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

Ποινή φυλάκισης 29 μηνών με αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές στον 54χρονο άνδρα, πρωταγωνιστή του επεισοδίου της περασμένης Παρασκευής. Πρόκειται για την υπόθεση άρνησης ελέγχου, καταδίωξης στο κέντρο της πόλης. Οι δύο κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι δεν κατάλαβαν ότι τον έλεγχο ήθελαν να κάνουν εκπρόσωποι του Λιμεναρχείου επειδή αυτοί φορούσαν πολιτικά και επέβαιναν σε όχημα με συμβατικές πινακίδες. 5 μήνες με αναστολή στο δεύτερο κατηγορούμενο. Το περιστατικό ξεκίνησε από ασήμαντη αφορμή, από ένα παράνομο παρκάρισμα κοντά στη Χρ. Σμύρνης.

 

Στην Καβάλα το απόγευμα ο Χρήστος Μέτιος, παρουσιάζει τους υποψήφιους του σε εκδήλωση στο Λούσυ. Αυτονόητη η στήριξη στο Χρήστο Μέτιο, δήλωσε χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Επίσης σήμερα το απόγευμα εκδήλωση στο Γαλαξία για το ψηφοδέλτιο Καγκελίδη, θα παραστεί και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης. Μήνυμα υπέρ της ενότητας του κόμματος από τον Κώστα Μορφίδη προς τα στελέχη και στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Στο συμπόσιο της Νέας Καρβάλης για την Καππαδοκία παραβρέθηκε και μίλησε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αλέξανδρος Ιωσηφίδης. Την υποψηφιότητα Γιάννη Εριφυλλίδη στηρίζει ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Κούτρας. Στις Βρυξέλες ήταν ο βουλευτής Αγγελική Δεληκάρη, καλεσμένη του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Ελληνισμού.

 

Στο Υπουργείο Ναυτιλίας υπογράφεται σήμερα η σύμβαση υπό παραχώρησης του νέου λιμανιού. Εκτάκτως ήρθε στην Καβάλα χθες το κρουαζιερόπλοιο Nautica. Αρχικός προορισμός του ήταν το λιμάνι του Βόλου. Ο Ιωάννης Τριανταφυλλίδης χειρουργός, νέος διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου. Γυναίκα διευθύντρια στο Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ΑμεΑ στη Νέα Καρβάλη. Διαμαρτύρεται έντονα ο Χρήστος Ποτόλιας επειδή πολλοί μαθητές πληρώνουν εισιτήριο στο αστικό λεωφορείο, στο δρομολόγιο από και προς το σχολείο τους.

 

Σε εκδήλωση στην Αθήνα, στο θέατρο της Δώρας Στράτου, εμφανίστηκε η χορευτική ομάδα της Στέγης Πολιτισμού Νέας Καρβάλης. Την Κυριακή το απόγευμα η εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη θεμελίωση του ιερού ναού της Αγίας Βαρβάρας. Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές του ανακοίνωσε το Δημοτικό Ωδείο.

 

Εκδήλωση για την παρουσίαση της φανέλας του πραγματοποιεί το απόγευμα ο ΑΟΚ. Στο γήπεδο της Γεννησέας η αναμέτρηση της Κυριακής. Αγώνες μοτοκρός στην πίστα των Κρηνίδων στο τέλος του μήνα.

 

Διαβάστε επίσης