ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Λίγες ημέρες πριν τον 15Αυγουστο η εταιρία ΔΕΔΑ ΑΕ έκανε τους πρώτους διαγωνισμούς για την προμήθεια υλικών στο έργο του οικιακού φυσικού αερίου. Με χθεσινή της ανακοίνωση γνωστοποίησε ότι το έργο, που περιλαμβάνει κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου και στην Καβάλα, θα έχει ολοκληρωθεί το 2023. Συνεχίζουμε να μην γνωρίζουμε τις περιοχές της πόλης στις οποίες θα κατασκευαστεί το δίκτυο.

Το έργο θα εκτελεστεί ταυτόχρονα σε 18 πόλεις τριών περιφερειών της χώρας.

 

Επίσημη επίσκεψη στο Δ’ Σώμα Στρατού και στην ΧΧ Μεραρχία πραγματοποιεί την Παρασκευή ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ενέργειες για την κάλυψη κενού γιατρού στο πολυδύναμο ιατρείο Οφρυνίου έκανε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Την Κυριακή ορκίζεται η νέα δημοτική αρχή του Δήμου Νέστου. Σοβαρό περιστατικό εξαπάτησης ηλικιωμένης στη Θάσο, της πήραν 6.500 ευρώ.

 

Διορθώθηκε η βλάβη στο υδροπτέρυγο, περιμένει επιθεώρηση για να επανέλθει στα δρομολόγια. Διακοπή ρεύματος σήμερα από το πρωί ως το μεσημέρι στην Λεύκη και στην Άνω Λεύκη. Συνεδριάζει το απόγευμα στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο. Από το ΕΣΠΑ χρηματοδοτείται έργο ενεργειακής αναβάθμισης του δημαρχείου στην Ελευθερούπολη. Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Θάσο. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αντιμετώπισε αποτελεσματικά χθες το απόγευμα περιστατικό ενδεχόμενης πυρκαγιάς σε μπαλκόνι διαμερίσματος στην οδό Κωνσταντίνου Τσολάκη.

 

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την σημερινή τελευταία παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ στο Καρνάγιο. Ματαιώθηκε επειδή δεν μπορούσε να εξασφαλίσει τις προβλεπόμενες άδειες η συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου στο Πάρκο Φαλήρου. Διήμερη εκδρομή στην Ουρανούπολη και την Χαλκιδική ετοιμάζει ο Φυσιολατρικός Όμιλος.

 

Μάλλον τη Δευτέρα το βράδυ εγκαινιάζονται τα έργα στο Βερούλειο. Ξεκίνησε προπονήσεις για τη νέα χρονιά ο ΓΣΕ. Φιλικό παιχνίδι του Νέστου με τον Ορφέα σήμερα το απόγευμα. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής η Ένωση θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τους Μαχητές.

 

 

 

Διαβάστε επίσης