• 18 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος και η Πολιτική Προστασία αποδέχθηκαν το αίτημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από σήμερα και για άγνωστο χρονικό διάστημα ισχύει εκ νέου η απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση, σε όλη το Νομό. Ο βαθμός επικινδυνότητας είναι στο 3 αλλά τα μέτρα επιφυλακής είναι αυξημένα. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ ο ζεστός καιρός μαζί με τους ισχυρούς ανέμους θα συνεχιστούν στο Νομό Καβάλας ως τις αρχές της νέας εβδομάδας.

 

Όλη την ημέρα δεν είχε νερό χθες η συνοικία του Αγίου Λουκά λόγω σοβαρής βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΥΑΚ. Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του προέδρου του Αστικού ΚΤΕΛ Γιάννη Χαλεπιάδη, σύμφωνα με τις οποίες όλες οι στάσεις εντός της πόλης είναι άθλιες και επικίνδυνες. Υπογράφηκε η προκήρυξη της θέσης διευθυντή στο τμήμα ογκολογίας του Νοσοκομείου. Μαζί της και η θέση γιατρού ρευματολόγου. Αιτήσεις έως 21 Σεπτέμβρη. Ως τον ημιτελικό του διαγωνισμού νέων μουσικών της Eurovision έφθασε ο μαθητής του δημοτικού ωδείου Καβάλας Θάνος Τζανετάκης.

 

Για την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού εξόδου της χώρας από τα μνημόνια υπήρξαν δηλώσεις του Κώστα Μορφίδη, του Γιώργου Καλαντζή και του Μακάριου Λαζαρίδη. Ενισχύονται λόγω θρησκευτικής τους γιορτής οι αφίξεις Τούρκων τουριστών στο Ν. Καβάλας. Τραυματίστηκε δημοτικός υπάλληλος και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο την ώρα που διόρθωνε βλάβη σε κολώνα φωτισμού στον Αμυγδαλεώνα. Χρηματοδότηση δήμων Θάσου και Νέστου για αναβάθμιση παιδικών χαρών.

 

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αυριανή εκδήλωση του σχήματος Κοντραμπάντο. Η εκδήλωση θα γίνει στο Ιμαρέτ. Το βράδυ εγκαινιάζεται στο Παλλάδιο έκθεση ζωγραφικής πρόσφυγα από το Πακιστάν. Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας τα φετινά Καστροφεγγίσματα στην παλιά Μουσική, στην Παναγία. Το Σάββατο γιορτή σταφυλιού στον Πλατανότοπο. Την Κυριακή το πρωί εκδήλωση του ΚΚΕ στον Πλαταμόνα, τιμή στους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης

 

Αμυντικός ποδοσφαιριστής στις προπονήσεις του ΑΟΚ στο Βώλακα. Το απόγευμα φιλικό με τον Πανδραμαϊκό. Ξεκίνησε στη Χαλκιδική το προαγωνιστικό καμπ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης. Το απόγευμα ο Αετός Ορφανού παίζει φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης