Σήμερα με Πανδραμαϊκό ο ΑΟΚ

 Σήμερα με Πανδραμαϊκό ο ΑΟΚ

Συνεχίζει τα φιλικά σήμερα ο ΑΟΚ με αντίπαλο τον Πανδραμαϊκό στο γήπεδο του Βώλακα(18.00 μ.μ).

Η ομάδα της Δράμας που αγωνίζεται στην Α` τοπική κατηγορία  παρουσιάζεται ενισχυμένη στις μεταγραφές με παίκτες που έχουν αγωνιστεί στη Γ` Εθνική, οπότε το τεστ για το Καβαλιώτικο συγκρότημα αποκτά ενδιαφέρον.  Θα είναι και το τελευταίο φιλικό πριν το ματς με τα Γιαννιτσά για το Κύπελλο Ελλάδας(17.00 Κυριακή στο «Ανθή Καραγιάννη»).    Δεν αποκλείουμε μάλιστα ο Παύλος Δερμιτζάκης να προβάρει για κάποιο χρονικό διάστημα την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο ματς της Κυριακής.

Δεν υπολογίζει τους Γαβριηλίδη, Βρονταρά, Δήμιζα που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ενώ είναι αμφίβολο αν θα προλάβει ο τραυματίας Βοσνιάδης.

Ο ΑΟΚ θα κατέβει από τον Βώλακα το πρωί της Κυριακής.   Από την άλλη η ομάδα των Γιαννιτσών παίζει σήμερα φιλικό με την ομάδα του Ερμή Αμυνταίου.

Θα βρει απέναντι του,  τον Χρήστο Καραγιάννη αλλά και τον πρώην του Νέστου Δημήτρη Κοβάτση

Στην ομάδα των Γιαννιτσών πρόσφατα μεταγράφηκε ο 34χρονος επιθετικός Χρήστος Καραγιάννης που μάλιστα έπαιξε πριν αρκετά χρόνια στον ΑΟΚ. Ηταν η χρονιά που ο ΑΟΚ κέρδισε την άνοδο από τη Γ` Εθνική στη Β`, με προπονητή αρχικά τον Βουτσακέλη και στη συνέχεια τον Ζαλίκα στην εποχή Ψωμιάδη.

ο Συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει παίξει σε πάρα πολλές ομάδες στην πλούσια καριέρα του. Για την ιστορία, ο Καραγιάννης έχει αγωνιστεί  ακόμη σε Αετό Σκύδρας, Βέροια, Προοδευτική, Αναγέννηση Γιαννιτσών,  Εορδαϊκό, Παναχαϊκή, Κασσιώπη, Τρίκαλα, Τύρναβο, Αλμωπό Αριδαίας, Απόλλων Κρύας Βρύσης και πέρσι απο τον Ιανουάριο σε Κρόνο Αργιράδων (Κέρκυρα ) που βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να βγει στην Γ´ εθνική με 10 γκολ σε 2,5 μήνες

Επίσης η αντίπαλος του ΑΟΚ την Κυριακή έχει αποκτήσει στις μεταγραφές τον Γιώργο  Μπρέγκου με θητεία  σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, ΠΑΟΚ και Κρύα Βρύση,  τον 26χρονο τερματοφύλακα Αβραάμ Καραογλανίδη , ο οποίος έχει πολλές  συμμετοχές στην Football League με τις ομάδες του Πανελευσινιακού, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πιερικού και Ζάκυνθο, τον 29χρονο μέσο Νίκο Ζούρκο που πέρσι αγωνίστηκε στον Αιγινιακό οπότε δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής την Κυριακή αφού ήταν επαγγελματίας.   Ακόμη τον 23χρονο Δημήτρη Κοβάτση που πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Νέστου Χρυσούπολης ενώ  παλιότερα έχει παίξει στον Αλμωπό Αριδαίας,  στην Κ 17 και Κ20 του Ατρομήτου, στον Ηλυσιακό Γ’ εθνική και Ζάκυνθο Β’ εθνική, ενώ ποδοσφαιρικά ξεκίνησε από τον Εθνικό Αριδαίας και τον Τάσο Χατζόγλου που  μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν έπαιζε στον Αγροτικό Αστέρα, βασικός  στην Γ’ εθνική. Έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε πολλές επαγγελματικές ομάδες όπως Ολυμπιακό Βόλου και παλιότερα σε Γιαννιτσά,  Νίκη Βόλου, Πιερικό, Πανηλειακό, Θεσπρωτό και Απόλλωνα Καλαμαριάς. Γενικά είναι μια ομάδα ενισχυμένη στη μεταγραφική περίοδο που θέλει προσοχή. Προπονητής της ομάδας είναι ο Δημήτρης Τομπάζης και πρόεδρος ο Τέο Δανιηλίδης.

Διαβάστε επίσης