• 28 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

Μεγάλη επιτυχία θα έχει η σημερινή απεργία των μικρομεσαίων επαγγελματιών του Ν. Καβάλας. Κλειστή από το πρωί η αγορά. Δεν λειτουργούν φούρνοι, εστίαση. Στις 10 η απεργιακή συγκέντρωση στην Κ. Πλατεία. Θα ακολουθήσει πορεία προς το Διοικητήριο και την εφορία. Ανακοινώσεις κατά του φορολογικού νομοσχεδίου εξέδωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος, η Ομοσπονδία. Συμμετέχουν και οι λογιστές. Πόρτα πόρτα περιόδευσαν στην αγορά οι διοικήσεις των σωματείων καφεζυθοπωλών και εστιατόρων.

 

Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο απασχόλησε τη συνάντηση που έγινε χθες μεταξύ του Δικηγορικού Συλλόγου και του βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη. Συνέντευξη τύπου κατά του ίδιου νομοσχεδίου από τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Καβάλας. Συμμετοχή στην απεργία και των επαγγελματιών σε Χρυσούπολη- Ελευθερούπολη- Θάσο. Στις 10 το πρωί διακόπτουν τη λειτουργία τους τα φαρμακεία.

 

Μια ηλικιωμένη γυναίκα περιφέρονταν το απόγευμα της Δευτέρας στον Άη Γιάννη, ψάχνοντας το σπίτι της. Ενημερώθηκε η Αστυνομία. Νεαρός άνδρας με ψυχολογικά προβλήματα έβαλε τη φωτιά στο διαμέρισμα του Αγίου Λουκά. Άρχισε το έργο του εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του Πυλοθεραπευτηρίου. Με δοξολογία και κατάθεση στεφάνων η Καβάλα τίμησε χθες τη μέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Αυξήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Ν. Καβάλας τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού. Η πολεοδομία Καβάλας εξέδωσε οικοδομική άδεια για ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Σκάλα Παναγίας Θάσου. Είναι δυναμικότητας 38 κλινών. Στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται 30χρονος μηχανικός πλοίου υποστήριξης που τραυματίστηκε στο κεφάλι. Την προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο.

 

Θα λάβουν την συνδεδεμένη ενίσχυση για το καλαμπόκι οι αγρότες του Νέστου, αυτό ανακοίνωσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Αύριο στο Εφετείο Θράκης δικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση των εκδηλώσεων Μπουδακίδου. Και παγοδρόμιο θα περιλαμβάνουν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας. Υπόμνημα με τα αιτήματα τους έστειλαν στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο οι σύλλογοι κτηνοτρόφων της ΑΜΘ.

 

Το απόγευμα της Δευτέρας η μελωδική φιλανθρωπική εκδήλωση της Μέριμνας. Μέσω Erasmus μαθητές του Μουσικού Σχολείου επισκέφθηκαν την Ισπανία. Μαθητές του 1ου Δημοτικού σχολείου Θάσου ξεναγήθηκαν από τον Αργύρη Τυρολόγο στο βιολογικό ελαιοτριβείο- μουσείο στο Ραχώνι της Θάσου.

 

Με πολύ κόσμο την Κυριακή ο ΑΟΚ στη Χρυσούπολη. Τη Δευτέρα γενική συνέλευση και εκλογές των βετεράνων αθλητών στίβου Καβάλας. Η διαδικασία θα γίνει στο ξενοδοχείο Νεφέλη.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης