• 18 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΓΕΝΑΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΓΕΝΑΡΗ 2019

Αεροπορική εταιρία του τουριστικού πρακτορείου «Τόμας Κουκ» θα συνδέσει το προσεχές Καλοκαίρι την Καβάλα με την Γερμανική πόλη Ανόβερο. Την ανακοίνωση έκανε πρόσφατα ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κώστας Αντωνιάδης. Μέσω της πόλης Ανόβερο η περιοχή του Νομού Καβάλας θα έχει τουρίστες από την αγορά της Βόρειας Γερμανίας. Αναχώρησαν χθες για τη Νέα Υόρκη εκπρόσωποι της Δημωφέλειας που θα προβάλλουν την Καβάλα σε ειδική τουριστική έκθεση.

 

Κανονικά θα λειτουργήσει σήμερα το 24ο Νηπιαγωγείο. Η παράταξη Δημοκρατική Συνεργασία επικράτησε στις εκλογές δασκάλων- νηπιαγωγών. Εξασφαλίζει 3 έδρες, 2 έδρες η ΔΑΚΕ, οι υπόλοιπες παρατάξεις από μία. Ισχυρές βροχές από το βράδυ σε όλο το Νομό. Για προσωπικούς λόγους παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος Καβάλας ο Ιορδάνης Παπαντίδης. Κανονικά πληρώνονται στη Δ.Ο.Υ. Καβάλας τα τέλη κυκλοφορίας.

 

10 περίπου υποψήφιους του θα παρουσιάσει ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Κουνάκος στην εκδήλωση της Παρασκευής. 25 υποψήφιους θα παρουσιάσει το Σάββατο ο Μάκης Παπαδόπουλος. Επαφές με σωματεία και συλλόγους από τη Συμπαράταξη Πολιτών. Υποψήφιοι με τον Φίλιππα Αναστασιάδη ο Πέτρος Τραγατζόπουλος και η Μάγδα Δεληγιάννη. Πολλοί υποψήφιοι στη χθεσινή πίτα της σχολής του ΟΑΕΔ.

 

Πέθανε ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Νίκος Νικολούδης. Ευθύνες στην κυβερνητική πολιτική αποδίδει ο Μακάριος Λαζαρίδης για την αυξημένη ανεργία στο Ν. Καβάλας. Συνεδριάζει το απόγευμα στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο. Αντίθετος με τη συμφωνία των Πρεσπών ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος.

 

Το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η δεύτερη παράσταση του έργου «Παραλήπτης Άγνωστος». Γενική συνέλευση πραγματοποιεί σε έναν μήνα ο Οδοντιατρικός σύλλογος Καβάλας.

 

Προβλήματα στη διεξαγωγή των σημερινών ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων στη Γ’ Εθνική αναμένεται να δημιουργήσει η κακοκαιρία. Το πρωί της Κυριακής κόβει βασιλόπιτα η Energean Kavala BC. Επιτυχίες των αθλητών του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας σε αγώνες που έγιναν στο Ωραιόκαστρο.

 

 

Διαβάστε επίσης