ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΗ 2018

Συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη θα έχουν σήμερα στην Αθήνα οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Πρόκειται να συζητήσουν το θέμα των διοδίων στην Παράκαμψη. Ο κ. Σπίρτζης τους έχει ήδη ενημερώσει ότι τα συγκεκριμένα διόδια μάλλον «παγώνουν». Η συνάντηση θα είναι ευκαιρία αναλυτικότερης ενημέρωσης. Πρόθεση του κ. Σπίρτζη είναι να επισκεφθεί την πόλη μας τον Ιούνιο. Την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίζουν να επισκεφθούν την Καβάλα η Υπουργός Τουρισμού, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αλλά και ο αναπληρωτής του.

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν το πρωί έξω από το Δημαρχείο οι σχολικές καθαρίστριες που απεργούν από χθες. Δεν αποκλείεται να κάνουν συμβολική κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Εξ αιτίας οικονομικών προβλημάτων αναστέλλει μερικώς τη λειτουργία του ο φιλοζωϊκός σύλλογος «Αίσωπος». Ιδρύθηκε το 1992. Πρώτη φορά συνεδρίασε χθες βράδυ η νέα ΝΟΔΕ. Και ο σύλλογος εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εκφράζει την σιγουριά του για την ομαλή απορρόφηση όλων των προνηπίων στα δημόσια νηπιαγωγεία του Νομού. 60 εποχιακοί για απασχόληση 8 μηνών θα προσληφθούν από την Π.Ε. Καβάλας.

 

Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης παραχώρησε έκταση μισού στρέμματος στον ιερό ναό στον οικισμό του Νέου Ζυγού. Νέα αναστάτωση στη ΔΕΥΑΚ αφού ο γενικός της διευθυντής αμφισβητεί τη νοοτροπία των περισσότερων εργαζόμενων. Σήμερα στην πόλη μας η πρέσβης της Σλοβακίας στην Αθήνα. 300 συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν χθες στην πλατεία Καπνεργάτη, ζήτησαν να μην μειωθούν περισσότερο οι συντάξεις τους. Εκδήλωση τουριστικής προβολής κάνει σήμερα στη Βιέννη η Δημωφέλεια. Με τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Παγγαίου. Ερώτηση Παναγιωτόπουλου για την απόφαση της ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα στους ΤΟΕΒ.

 

Το απόγευμα εκδήλωση της Δημωφέλεια στην Καπναποθήκη, δημιουργικό εργαστήριο με αφορμή την διεθνή ημέρα μουσείων. Στις 6.30 το απόγευμα παρουσιάζεται στη Μυροβόλο λεύκωμα σκίτσων του Μπάμπη Καζαντζίδη. Λίγο αργότερα εκδήλωση της Θασιακής. Από την Παρασκευή ως την Κυριακή θεατρική παράσταση στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου. Βασικά μέλη της ομάδας εργαζόμενοι του ΕΣΥ.

 

Την άνοδο της στην Α2 γιόρτασε χθες βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο η Ένωση. Στο ματς με την Ιεράπετρα παρουσιάσαμε ομάδα με 90% Καβαλιώτες, δήλωσε ο προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Ανυφαντάκης.

 

Διαβάστε επίσης