• 8 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ 2022

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Τροχαία Καβάλας, θα γίνει πραγματογνωμοσύνη στο επιβατικό αυτοκίνητο που τη Δευτέρα το μεσημέρι παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον Τάκη Βελισσάρη. Το μικρό όχημα φυλάσσεται από την Αστυνομία σε χώρο του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου. Η πραγματογνωμοσύνη και για το σύστημα των φρένων θα γίνει σε συνεργείο της πόλης από πραγματογνώμονα που ορίστηκε ήδη. Ο 77χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος νοσηλεύονταν τη Δευτέρα στο Νοσοκομείο.

 

Συζητήθηκε χθες στο Πρωτοδικείο Καβάλας η πρώτη αγωγή ακύρωσης απόλυσης για τα Πετρέλαια. Απόφαση θα υπάρξει με το νέο έτος. Ένσταση στην Αποκεντρωμένη για να μείνει στο έργο, κατέθεσε η εταιρία που κηρύχθηκε έκπτωτη στην ύδρευση του Αμυγδαλεώνα. Νέα μικρή αύξηση σημείωσαν τα κρούσματα κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας την προηγούμενη εβδομάδα. Διακόπηκε λόγω διαμαρτυριών περιοίκων κλάδεμα ψηλού και επικίνδυνου δέντρου στο Βύρωνα. Το δέντρο κέδρος είχε ύψος 25 μέτρα. Μετά το Μακάριο Λαζαρίδη και ο Γιάννης Πασχαλίδης δεν είναι αισιόδοξος για την εξασφάλιση ελεύθερης διέλευσης από τα νέα διόδια όσων εργάζονται ανατολικά της πόλης.

 

Στην Αίγυπτο για μια νέα διακρατική συμφωνία ήταν χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μαζί με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια. Διεθνής «αλυσίδα» αγκαλιάζει το πρότζεκ του Ομίλου Κουρτίδη στην παραλία Οφρυνίου. Δεν ολοκληρώθηκαν οι αποκαταστάσεις στο έργο του φυσικού αερίου στις οδούς Ζαλόγγου, Φιλαδελφείας και Τενέδου. Στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στο Βόλο παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι Καβάλας, Παγγαίου και Θάσου. 6 πρόσφυγες από την Ουκρανία παραμένουν στον Καπλανίδειο ξενώνα του Δήμου στη Νέα Καρβάλη. Την Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη συνεδριάζει η επιτροπή παρακολούθησης του νέου και παλιού ΕΣΠΑ για την Περιφέρεια ΑΜΘ.

 

Η οικογένεια Ζουμπουλάκη τιμήθηκε χθες από το 4ο Γυμνάσιο, 42 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της δωρεάς της και τη λειτουργία του σχολικού κτιρίου. Εκπαιδευτική εκδρομή μέσω Erasmus στη Σμύρνη για το 3ο Γενικό Λύκειο. Το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ. Βιβλιοθήκης παρουσιάζεται ποιητική συλλογή για παιδιά της Ευαγγελίας Αρετογλίδου Φωληά.

 

Μετά από δύο ημέρες ρεπό, επανέρχονται σήμερα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ. Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι από χθες ο νέος προπονητής του Πανσερραϊκού.

Διαβάστε επίσης