• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Θα καθυστερήσει η εκτέλεση έργων διαγράμμισης από την ΠΕ Καβάλας σε επαρχιακούς και πρώην εθνικούς δρόμους του Νομού. Τα προβλήματα που καθιστούν μη ασφαλή την οδήγηση αφορούν: 300 μέτρα κοντά στο αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΚ στα Αμισιανά, τμήμα δρόμου κοντά στον Παράδεισο όπως επίσης τμήμα της επαρχιακής οδού μεταξύ Χορτοκοπίου- Αντιφιλίππων. Στην περίπτωση της πρώτης οδού,  πλησίον του αντλιοστασίου της ΔΕΥΑΚ, είναι πιθανό το έργο ασφαλτόστρωσης να γίνει από την αρχή!

Υπολειτουργεί σήμερα η Δ.Ο.Υ. Καβάλας λόγω γενικής συνέλευσης του προσωπικού της. Μετά από πίεση του Δήμου Παγγαίου, η ΕΤΑΔ καθαρίζει την Αλάνα στη Ν. Ηρακλείτσα. Κι άλλοι νέοι δημοτικοί υπάλληλοι ορκίζονται το μεσημέρι στο δημαρχείο. Το σωματείο των εργαζομένων στη ΒΦΛ ήταν χθες στην Αθήνα, συναντήθηκε με τη διοίκηση της εταιρίας. Αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο η αγωγή των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου που ζητούν να μονιμοποιηθούν. Διακοπή νερού το πρωί έως το απόγευμα σε Μπάτη- Τόσκα- Παληό.

Σύντομα θα αναλάβει καθήκοντα ως Συμπαραστάτης του Δημότη ο Θανάσης Αθανασίου. Με ανακοίνωση του ο Μάκης Παπαδόπουλος ζητά 100 δόσεις για τα χρέη πολιτών στη ΔΕΥΑΚ. Διαμαρτύρεται το ΠΑΜΕ Καβάλας επειδή αποβλήθηκε από τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου ο Γιάννης Γιαγγίδης. Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Καβάλας σημειώνει ότι οι δομές εκπαίδευσης προσφύγων στην πόλη δεν έχουν προσωπικό. 14 και 15 Νοέμβρη οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο.

Συνεχίζεται ως το Σάββατο ατομική έκθεση ζωγραφικής της Λίας Καραμανλή στην παλιά Μουσική. Σε εκδήλωση στη Θάσο συμμετείχε κι ενισχύθηκε από αυτήν η Πνοή. Το Σάββατο το απόγευμα στη Λέσχη Ποντίων Αγιασμός και μετά γλέντι. Την Τετάρτη 6 Νοέμβρη εθελοντική αιμοδοσία δημοσίων υπαλλήλων, θα γίνει στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου.

Εκδρομή του ΣΦΑΟΚ στα Τρίκαλα, για το ματς του ΑΟΚ με την ομώνυμη ομάδα. Στην 3η θέση η Σταυρούλα Τσολακίδου στο ευρισκόμενο σε εξέλιξη παγκόσμιο πρωτάθλημα σκάκι για νέες γυναίκες έως 20 ετών.

Διαβάστε επίσης