ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

Γεμάτες από ασθενείς ήταν χθες το απόγευμα όλες οι κλίνες κορωνοϊού στο Νοσοκομείο. Οι εκπρόσωποι του ιδρύματος μιλούν για μια σταθερή κατάσταση αλλά έχουν σε ετοιμότητα κι άλλα κρεβάτια κορωνοϊού στον τρίτο όροφο. Μία ακόμη ημέρα χθες έγιναν αρκετά εμβόλια κατοίκων του Ν. Καβάλας, τόσο πρώτης όσο και τρίτης δόσης. Ο Νομός Καβάλας μαζί με αυτόν της Ροδόπης είναι οι νομοί με τα λιγότερα κρούσματα στην ΑΜΘ.

 

Αύριο το μεσημέρι η συνάντηση της Ενεργειακής με το σωματείο εργαζομένων, αν και δεν είναι σίγουρο ότι το σωματείο θα λάβει μέρος στη διαβούλευση. 67 Καβαλιώτες υπογράφουν ανακοίνωση στήριξης της υποψηφιότητας για την προεδρεία του ΚΙΝΑΛ του Νίκου Ανδρουλάκη. Διέφυγε της σύλληψης ο οδηγός διακινητής οχήματος με 12 παράτυπους μετανάστες, το όχημα ακινητοποιήθηκε χθες το πρωί έξω από την είσοδο του 25ου Δημοτικού Σχολείου. Η καταδίωξη του οχήματος είχε ξεκινήσει από το Νευροκόπι της Δράμας!

 

Συνάντηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου. Με ανακοίνωση του ο Μακάριος Λαζαρίδης εκφράζει ικανοποίηση για το πόρισμα της επιτροπής της Βουλής για την ΑΜΘ. Ανακοίνωση για το ίδιο θέμα, με αντίθετο περιεχόμενο από την Τάνια Ελευθεριάδου. Ο Κώστας Αντωνιάδης υπέγραψε σύμβαση έργου ασφαλτοστρώσεων στη Θάσο. Ο Ιατρικός Σύλλογος συμπαραστέκεται και στηρίζει τους ιδιώτες μικροβιολόγους που διαμαρτύρονται για τον τρόπο αντιμετώπισης τους από το κράτος. Κλειστά λόγω στάσης εργασίας σήμερα το πρωί τα πρακτορεία ΟΠΑΠ και στο Ν. Καβάλας. Για ανταποδοτικά χαράτσια κάνει λόγο σε κείμενο του ο Χρήστος Ποτόλιας, τα ανταποδοτικά τέλη συζητούνται αύριο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Υπογράφηκε χθες μνημόνιο συνεργασίας Δήμου Καβάλας- Αστυνομικής Διεύθυνσης σε θέματα βίας κατά των γυναικών. Στην Καβάλα νέοι μουσικοί απ’ όλη την Ευρώπη, ετοιμάζουν την εκδήλωση όπερας που θα γίνει αρχές Δεκέμβρη στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης και στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής. Ο συμπολίτης Μιχάλης Μίκης Μαυρόπουλος παρουσιάζει το πρώτο του βιβλίο σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.

 

Θα λυθεί σήμερα το πρωί το γραφειοκρατικό πρόβλημα με το «Ανθή Καραγιάννη» κι έτσι ο ΑΟΚ θα παίξει κανονικά στις 3 το μεσημέρι το εντός έδρας ματς με τη Ξάνθη. Η ΠΑΕ ΑΟΚ διαψεύδει εμμέσως πλην σαφώς τη συνεργασία της με το Γρηγόρη Μάκο.

Διαβάστε επίσης