• 20 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Θέμα λίγων ημερών είναι οι επίσημες ανακοινώσεις της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας για τις εγγραφές νηπίων και προνηπίων στα 84 δημόσια νηπιαγωγεία του Νομού. Οι εγγραφές θα αρχίσουν μάλλον στις 2 Μάη. Σήμερα συνάντηση της Δημάρχου με την πρόεδρο των δημοτικών παιδικών σταθμών προκειμένου αυτοί να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα του νόμου της υποχρεωτικότητας της προσχολικής εκπαίδευσης. Ξαφνιάστηκαν οι γονείς με την αλλαγή, ανησυχούν για τον τρόπο εφαρμογής των νέων δεδομένων.

 

Ο ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας ανακοίνωσε απογευματινές και βραδινές διακοπές ρεύματος στο Νομό αλλά αυτές δεν υλοποιήθηκαν. Προς κατάργηση το Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο Καβάλας. Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος οι περιβαλλοντικοί όροι της επένδυσης της Ενεργειακής Αιγαίου στο Πεδίο Ε. Ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Ανάπτυξης της Περιφέρειας για την προμήθεια ανταλλακτικών αξίας 15.000 ευρώ ώστε να λειτουργήσουν οι τρεις σταθμοί ελέγχου της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Έκπτωση 76% στο διαγωνισμό για τη μελέτη του έργου επισκευής της στέγης του κολυμβητηρίου. Μαρκόπουλο και Τσανάκα επισκέφθηκε χθες η επικεφαλής του έργου του αγωγού ΤΑΡ κ. Παπαλεξανδρή. Η Δήμαρχος συναντήθηκε χθες και με τον κ. Τσάρα της ΒΦΛ.

 

Ξεκίνησε χθες το δημοτικό έργο στο Βερούλειο. Σύσκεψη στο Δημαρχείο για τη ΜΕΑ και τον ΧΥΤΑ. Τιμητική πλακέτα από τον Θόδωρο Μαρκόπουλο στον Θωμά Τσιαλό, έως πρόσφατα κεντρικό λιμενάρχη Καβάλας. Ικανοποιημένη η πρόεδρος της Δημωφέλεια για τη συμμετοχή στην τουριστική έκθεση της Κύπρου. Ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης θα μιλήσει την Κυριακή στο Αμφιθέατρο, σε εκδήλωση της Αρμενικής κοινότητας. Από σήμερα η κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ του Ν. Καβάλας.

 

Μια ώρα ξεναγήθηκε στο Ιμαρέτ από την Άννα Μισσιριάν και τον Μιχάλη Λυχούνα ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Την Κυριακή η Action Team παρεμβαίνει με εθελοντική εργασία στην κεντρική πλατεία. Ευρωπαϊκό βραβείο για τους μαθητές του Λυκείου της Νέας Περάμου. Ευχαριστίες δημότη στο Δήμο Παγγαίου για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

 

Βραβεύτηκε χθες από τον αντιπεριφερειάρχη η αθλήτρια του τραμπολίνο Λυδία Τσακαλίδου. Με πρωτοβουλία του Θόδωρου Ζαγοράκη το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στηρίζει τον αγώνα δρόμου «Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου». Στις 4.30 το απόγευμα ο ΑΟΚ παίζει στο Παραλίμνιο για την επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών.

Διαβάστε επίσης