• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΓΕΝΑΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΓΕΝΑΡΗ 2023

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμΕΑ. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 20 Δεκέμβρη καταψηφίστηκε εισήγηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στις οποίες περιλαμβάνονταν παραχωρήσεις θέσεων στάθμευσης σε μέλη του συλλόγου. Το Δημοτικό Συμβούλιο φέρεται να μην ενέκρινε το θέμα επειδή προέρχονταν από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.  Γίνεται προσπάθεια τα αιτήματα των ΑμΕΑ να επανέλθουν για να εγκριθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Στο μεταξύ ούτε χθες η αντιπολίτευση συμμετείχε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Συνεχίζει να θεωρεί ότι η τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών δεν έλυσε το πρόβλημα.

 

Σταματά προσωρινά το έργο του φυσικού αερίου στην οδό Βενιζέλου όπου χθες εντοπίστηκαν κι άλλα αρχαιολογικά ευρήματα. Ένας ακόμη εργαζόμενος της ΠΕ Καβάλας αισθάνθηκε αδιαθεσία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο χθες το μεσημέρι από το Διοικητήριο στο Νοσοκομείο. Η Πολεοδομία θα κάνει αυτοψία στην πρόσοψη του Δικαστικού Μεγάρου για να επιβεβαιώσει την επικινδυνότητα της κατάστασης των μαρμάρων. Λιγοστεύουν τα ανοίκιαστα καταστήματα στο τμήμα της Ερυθρού Σταυρού από τη Ροδόπη ως τον κόμβο Φαλήρου.

 

Ο Δήμος Καβάλας θα καθαρίσει μία ακόμη φορά το δάσος πάνω από τη Χωράφα από σκουπίδια και παλιά ρούχα διερχόμενων παράνομων μεταναστών. Η ΠΕ Καβάλας ανακοίνωσε εκτέλεση εργασιών ηλεκτροφωτισμού και περιποίησης θάμνων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της. Μεθαύριο Παρασκευή αναμένονται τα κοντέϊνερ, τα οποία θα φιλοξενήσουν προσωρινά μαθητές του Γυμνασίου- Λυκείου Κρηνίδων. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ανακοίνωσε συλλήψεις για τρεις πρόσφατες διαρρήξεις. Ο Δήμος Θάσου ετοιμάζεται να λάβει μέρος στις τουριστικές εκθέσεις που θα γίνουν σε Βουκουρέστι και Σόφια. Το αργότερο την Κυριακή το ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσει τους υποψήφιους βουλευτές του στο Ν. Καβάλας. Κλειστή θα είναι και σήμερα η οδός Σκρα στον Άη Γιάννη λόγω των έργων του φυσικού αερίου και οπτικών ινών. Σύντομα στην ίδια περιοχή οι εργασίες θα επεκταθούν και στην οδό Φιλίππου.

 

Κορυφώνονται σήμερα το πρωί οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στη Νέα Καρβάλη. Με πολύ κόσμο έκοψε βασιλόπιτα και ο σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών. Γενική συνέλευση των μελών του πραγματοποιεί αύριο το απόγευμα ο ΕΟΣ Καβάλας 1933. Ευχαριστήρια ανακοίνωση Εθελοντών κατά του Καρκίνου για τη συμμετοχή πολιτών και φορέων στην εκδήλωση της περασμένης Κυριακής.

 

Ανακοίνωση του ΑΟΚ με ευχαριστίες προς τους φιλάθλους που τον ακολούθησαν στο εκτός έδρας ματς της περασμένης Κυριακής στη Ξάνθη. Στη διάθεση του Γιώργου Αγγελίδη οι Καρακώστας- Βαφειάδης. Τον επιθετικό Χαλίλ Τανζού απέκτησε ο Βύρωνας. Έφυγε ο Ιάσωνας Παντελίδης που θα συνεχίσει στον Άρη Πηγών. Ο Νίκος Καραμπιμπέρης νέος προπονητής στο Ορφάνι.

 

Διαβάστε επίσης