• 14 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

Σε περίοδο προσαρμογής βρίσκεται η προσπάθεια του Διοικητή του Νοσοκομείου να ρυθμίσει εκ νέου ζητήματα στάθμευσης οχημάτων πέριξ του νοσηλευτικού ιδρύματος. Με κάρτες από την 1η Νοέμβρη θα παρκάρουν εντός όλοι οι εργαζόμενοι. Αντίθετα οι επισκέπτες θα υποχρεωθούν να παρκάρουν εκτός και σε απόσταση. Κατόπιν τούτου λύνεται το πρόβλημα ασφάλειας όπως ήταν ο βασικός στόχος του Διοικητή Αχιλλέα Γερόπουλου, ταλαιπωρούνται οι επισκέπτες πολίτες που θα σταθμεύουν τα οχήματα τους μακριά και θα περπατούν αρκετά μέτρα.

Προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας έσωσε χθες ασθενή από τη Χρυσούπολη που υπέστη ανακοπή ενώ ήταν στο ασθενοφόρο, μεταφέρονταν στο Νοσοκομείο. Παλαιά κατοικία στην Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού ανακαινίζεται προκειμένου να αξιοποιηθεί τουριστικά. Η αγωγή 94 απολυμένων από τα Πετρέλαια απασχόλησε χθες το δικαστήριο, η συζήτηση της συνεχίζεται το πρωί. Αντίθετα υπόθεση των απολυμένων των Λιπασμάτων αναβλήθηκε. Φυσικοθεραπευτές της Καβάλας συμμετέχουν στη σημερινή πανελλαδική απεργία- διαμαρτυρίας προς τον ΕΟΠΥΥ. Την Κυριακή 3 Μαρτίου η επόμενη Αλφαβητοπαρέλαση. Θα προσκληθούν να λάβουν μέρος και μαθητές Γυμνασίων.

Τουλάχιστον 30 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων το 2024 στο λιμάνι της Καβάλας. Περισσότερες ασκήσεις, καλύτερη ενημέρωση του κοινού ο στόχος της Πολιτικής Προστασίας Καβάλας. 9 Νοέμβρη η σύσκεψη φορέων για τον Χειμώνα που έρχεται. Στα συνηθισμένα επίπεδα τεστ και κρούσματα κορωνοϊού στο Νομό Καβάλας την προηγούμενη εβδομάδα. Στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου η παρέλαση της 28ης. Νυχτερινή διακοπή νερού στο κέντρο της πόλης για διορθωθεί βλάβη στο δίκτυο στη διασταύρωση των οδών Δαγκλή και Ερυθρού Σταυρού. Στη Νέα Πέραμο και τη Χρυσούπολη βρέθηκε χθες ο νέος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης.

Την Κυριακή το απόγευμα παρουσιάζεται στον Αμυγδαλεώνα το νέο βιβλίο που έγραψε η Ηρώ Καραμανλή με τίτλο «Αγάπη Πικραμύγδαλο». 5 Νοέμβρη η Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας θα λάβει μέρος σε φεστιβάλ στην Πρώτη Σερρών.

Λεωφορείο από τον ΑΟΚ για τους φιλάθλους του που θέλουν να τον ακολουθήσουν στο ματς της Κυριακής στην Κρηστώνη. Για το κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας στις 7 το απόγευμα στο Βερούλειο Βύρωνας- ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης