ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΗ 2019

Μια δυσάρεστη και έντονη μυρωδιά δημιούργησε ανησυχία στους κατοίκους της πόλης χθες το απόγευμα. Είναι άγνωστη η προέλευση της μιας και οι δύο βιομηχανίες της περιοχής δήλωσαν ότι το φαινόμενο δεν οφείλεται σε αυτές. Παράπονα υπήρξαν από το κέντρο και τις δυτικές συνοικίες. Το φαινόμενο υποχώρησε αργότερα χθες το βράδυ.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας προετοιμάζει την αυριανή εκδήλωση και ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική πλατεία. Την Παρασκευή θα είναι στην Καβάλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το πρωί σε συνέντευξη τύπου παρουσιάζονται οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής. Ανακοίνωση της Τάνιας Ελευθεριάδου- απάντηση στη συνέντευξη τύπου του Γιώργου Καλαντζή. Ο Γιάννης Πασχαλίδης υπενθύμισε τις ενέργειες του στο χώρο της υγείας. Την Ιχθυόσκαλα επισκέφθηκε η Βάσω Παπουτσή Μήττα.

 

Το πρωί στο Τριμελές Ανηλίκων η δίκη για τη δολοφονία του Μάριου Ίσα. Διακοπή νερού σήμερα σε περιοχές κοντά στο κέντρο. Πλήρης δικαστική δικαίωση συνταξιούχων του ΙΚΑ Καβάλας για περικοπές στις συντάξεις το 2015. Δικαιώνονται φυσικά οι νομικοί χειρισμοί του Λεωνίδα Παππά και της Τάνιας Ελευθεριάδου. Η Τεχνική Υπηρεσία της Π.Ε. Καβάλας θα κάνει έλεγχο σε όλα τα δέντρα που είναι στην είσοδο της Ελευθερούπολης, κοντά στο δρόμο. Δύο ακόμη ρευματοκλοπές εντόπισε η αστυνομική έρευνα. 45χρονος αλλοδαπός πνίγηκε στη Θάσο.

 

Το βράδυ στα Σφαγεία ιστορική και πολιτιστική εκδήλωση του συλλόγου Αγίας Βαρβάρας- Πεντακοσίων. Στις 10 το πρωί εκδήλωση για την επέτειο απελευθέρωσης της Καβάλας στις Καμάρες. Η συνεργασία της χορωδίας των ΣυνΩΔΗπόρων με το Νίκο Κυπουργό δεν θα μείνει μόνο στην εκδήλωση στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων. Προληπτικοί έλεγχοι για την οστεοπόρωση έγιναν σε Λεκάνη και Θάσο.

 

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα του κυπέλλου Ελλάδας, στην πρώτη φάση του οποίου συμμετέχει και ο Αετός Οφρυνίου. Τελειώνουν σήμερα τα παιχνίδια τους στην τελική φάση των πρωταθλημάτων οι κορασίδες της Ένωσης και οι παίδες του Αστέρα.

 

Διαβάστε επίσης