• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Συγκεκριμένη και μεγάλη αισιοδοξία για την επικείμενη τουριστική περίοδο στο Ν. Καβάλας διατυπώνουν όλο και συχνότερα οι παράγοντες της αγοράς. Θετικός ο απολογισμός της τουριστικής κίνησης για τις ημέρες του Πάσχα. Κι άλλα ξενοδοχεία ανοίγουν το Σαββατοκύριακο στη Θάσο. Στο νησί στο τέλος της εβδομάδας μεγάλος ποδηλατικός αγώνας με συμμετοχές και από το εξωτερικό. Στήριξη στην τοπική οικονομία οι πανελλήνιοι σκακιστικοί αγώνες που άρχισαν χθες στη Μεγάλη Λέσχη, συνεχίζονται ως τη Δευτέρα 2 Μάη.

 

Μετά από 9 μήνες με ασθενείς κορωνοϊού, η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Καβάλας δεν είχε χθες ούτε έναν! Νέα μείωση των κρουσμάτων μέσω της ανακοίνωσης του ΕΟΔΥ. Μόνο ένα νέο περιστατικό στη Θάσο. Κλειστό λόγω έργων το επόμενο διάστημα το παρκινγκ του Καπνεργάτη. Κλειστή από χθες και η οδός Κασσάνδρου, μπροστά από τη Δ. Βιβλιοθήκη. Δεν επανήλθαν την Τρίτη οι εργασίες για το φυσικό αέριο. Σε παρεξήγηση οφείλεται τελικά το περιστατικό του μικρού παιδιού που αναζητούσαν οι γονείς του στο Παληό το Μ. Σάββατο. Από την Κυριακή 1η Μάη -απογευματινές και βραδινές ώρες- πεζόδρομος η οδός Ε. Αντίστασης. Αυστηρούς όρους και απαραίτητες προϋποθέσεις από την Ιερά Μητρόπολη για τους θρησκευτικούς γάμους Ρουμάνων στη Θάσο.

 

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος συμμετείχε στην έκτακτη σύνοδο Υπουργών του ΝΑΤΟ στη Γερμανία. Μοναδικό θέμα ο πόλεμος στην Ουκρανία. Επιστολή Τάνιας Ελευθεριάδου για την προβληματική όπως υποστηρίζει λειτουργία της Διεύθυνσης Μεταφορών της ΠΕ Καβάλας. Αρνητικός ο Χρήστος Ποτόλιας στις αποφάσεις διακοπής λειτουργίας παιδικών σταθμών του Δήμου.

 

Το έθιμο «Μαζίδια» αναβίωσε χθες στις Ελευθερές. Στην Ιταλία με το πρόγραμμα Erasmus αντιπροσωπεία του ΓΕΛ Νέας Περάμου. Σύλλογοι σε όλο το Ν. Καβάλας ανακοινώνουν συνεχώς εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά. Το Σαββατοκύριακο θεατρική παράσταση στην Ελευθερούπολη μέσω της ομάδας Παράβαση, του πολιτιστικού συλλόγου Ελευθερούπολης.

 

Ο Γιώργος Τζοβάρας σφυρίζει το ματς του ΑΟΚ με τον Ηρακλή. Μεγάλο ενδιαφέρον των φιλάθλων, θα έχει αρκετό κόσμο σήμερα το γήπεδο.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης