ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Άμεσες θα είναι οι ενέργειες του Δήμου Παγγαίου για τη διάνοιξη δρόμου στην Αλάνα, αυτού που προβλέπει το σχέδιο και διασχίζει κάθετα την περιοχή. Ο νέος δρόμος βρίσκεται στην ανατολική άκρη του οικοπέδου κι έχει πλάτος 10 μέτρα. Ταυτόχρονα ο νέος ιδιοκτήτης της Αλάνας κάνει νόμιμες εργασίες εντός του οικοπέδου που αγόρασε από το ΤΑΙΠΕΔ. Η περίφραξη της Αλάνας θα γίνει αφού κατασκευαστεί ο προβλεπόμενος δρόμος προς την παραλία. Για την έναρξη αυτού του έργου θα πρέπει να εκδοθεί και άδεια κοπής δέντρων.

 

Μετά από πιέσεις, θα επανέλθει ο ανάδοχος στο έργο στο λιμάνι της Νέας Ηρακλείτσας. Παραμένει απλήρωτος. Με έργο που θα αναθέσει σε ιδιώτη θα αντικαθιστά καμένες λάμπες δρόμων ο Δήμος Καβάλας. Χωρίς προσωπικό και η ΠΕ Καβάλας, προσπαθεί να ανάψει τα φώτα στην Περιμετρική συνεργαζόμενη με ιδιώτη ηλεκτρολόγο. Τη Δευτέρα ο δυνατός αέρας έριξε στο έδαφος ηλεκτρονικό ταμπλό του Δήμου, το περιστατικό έγινε στο κεντρικό λιμάνι. Εφαρμόζεται ο νέος κανονισμός στάθμευσης στην Παναγία, βεβαιώθηκαν παραβάσεις ενώ ειδικά το πρωί υπάρχουν ελεύθεροι χώροι στάθμευσης στην οδό Θ. Πουλίδου.

 

69χρονος κάτοικος Νέας Περάμου έχασε τη ζωή του όταν το φορτηγό που οδηγούσε βρέθηκε στη θάλασσα. Το περιστατικό έγινε ξημερώματα χθες στο λιμάνι των Ελευθερών. Σύλληψη ημεδαπού στην Καβάλα, κατηγορείται ότι διακινούσε ηρωίνη. Το Αστυνομικό τμήμα Νέστου συνέλαβε άνδρα που έκανε διαρρήξεις λεωφορείων. Ρομά μαχαίρωσε φίλο του σε επεισόδιο που έγινε την Κυριακή το βράδυ στο Δημοτικό Κήπο. Ο δράστης συνελήφθη, ο τραυματίας νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο. Το Σανατόριο επέλεξε η Πυροσβεστική υπηρεσία για την αυριανή άσκηση ετοιμότητας του προσωπικού της. Στη συνεδρίαση του τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας εκλέγει Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

 

Η Περιφέρεια ΑΜΘ ανακοίνωσε την έναρξη του φετινού προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών. Εκδήλωση για τα αδέσποτα οργανώνει στο Πάρκο ο Δήμος Καβάλας, θα γίνει την Κυριακή 7 Απριλίου. Το Σάββατο στη Δ. Βιβλιοθήκη παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Τένιας Μακρή, έχει τίτλο «Τα σημάδια μένουν».

 

Ξεκινά σήμερα την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής με το Νέστο ο ΑΟΚ. Κινητοποίηση για την αναμέτρηση και μεταξύ των φιλάθλων της ομάδας.

Διαβάστε επίσης