ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

Στο πλαίσιο εκδήλωσης που θα γίνει το απόγευμα στο Επιμελητήριο η ΔΕΔΑ ΑΕ θα δηλώσει απολύτως έτοιμη να χορηγήσει φυσικό αέριο στα σπίτια της Καβάλας. Οι πρώτες συνδέσεις θα γίνουν αρχές Οκτώβρη, εκεί που το δίκτυο είναι κατασκευασμένο. Ρόλο παίζει και η ετοιμότητα από πλευράς εξοπλισμού των υποψήφιων πελατών. Για τη σημερινή εκδήλωση για το φυσικό αέριο το ενδιαφέρον των πολιτών είναι μεγάλο. Έτσι τον ερχόμενο Χειμώνα και ως προς τη θέρμανση, οι Καβαλιώτες θα έχουν πρώτη φορά και την επιλογή του φυσικού αερίου.

 

Πλησιάζουν τους 800 οι πρόσφυγες στη δομή του «Ασημακοπούλου». Η νέα αύξηση τους οφείλεται στις γενικότερες εξελίξεις σε όλη τη Μεσόγειο. Τουλάχιστον ένα ακόμη δρομολόγιο προς Καβάλα από τα νησιά του Β. Αιγαίου, θα κάνει το πλοίο «Iosif K»που μεταφέρει μόνο φορτηγά. Ένταση στο συμβούλιο του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ, δηλώσεις απάντηση στη Λαϊκή Συσπείρωση από τον Στέργιο Μαούνατζη. Πληροφορίες για επίσκεψη τη Δευτέρα στην Καβάλα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη. Δεν υπήρξε απαρτία και δεν συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο. Προσπάθεια συνεδρίασης το μεσημέρι.

 

Για το έργο της διοίκησης Μέτιου στην Περιφέρεια ΑΜΘ και ειδικότερα την ΠΕ Καβάλας μίλησε χθες στην Πρωινή ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης. Τον Νοέμβρη το δικαστήριο για τις αποζημιώσεις στο έργο κατασκευής του νέου δρόμου Δράμα- Καβάλα, το γεγονός έγινε γνωστό με ανάρτηση του δικηγόρου Καβάλας Παναγιώτη Μαμτσαδέλη. Ο Παύλος Ζησίμου παρακολούθησε το πρόγραμμα συναντήσεων στο Ν. Καβάλας του κλιμακίου βουλευτών της ΝΔ. Το εκλογικό του κέντρο εγκαινίασε στο Λιμένα ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης. Περιοδεία του Χρήστου Ποτόλια στην αγορά της Καβάλας. Το Λιμεναρχείο επισκέφθηκε η Αναστασία Ιωσηφίδου.

 

Σύλληψη άνδρα στην Καβάλα, κατείχε σουγιά και σιδερογροθιά.Τροχαίο υλικών ζημιών χθες το απόγευμα στις Γλάστρες. Στις 7.30 το απόγευμα της Παρασκευής τα εγκαίνια της KavalaExpo 2023. Αύριο στον ΟΛΚ υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας με το Μπουργκάς. Σύλληψη πλοιάρχου φέρι μποτ στο Λιμένα, ο καταπέλτης του πλοίου ακούμπησε στη θάλασσα. Εκδήλωση δωρεάν οφθαλμολογικού ελέγχου σε πολίτες θα γίνει το Σάββατο 14 Οκτώβρη στην παραλιακή οδό Ε. Αντίστασης. Πετυχημένη εκδρομή στα παράλια της Μικράς Ασίας από τους απόστρατους σωμάτων ασφαλείας Καβάλας. Γκράφιτι με το πρόσωπο του Μόργκαν Φρίμαν στην είσοδο του Ζέφυρου.

 

Με τον Αετό Βαρβάρας παίζει το απόγευμα ο ΑΟΚ. Δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο μπάσκετ, η Αγία Βαρβάρα με τον Παπάγου και οι Πάνθηρες με τον Παναθλητικό.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης