ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Νέα εξαγγελία του έργου του εμπορευματικού κέντρου στο νέο λιμάνι της Καβάλας έκανε χθες από τη Θεσσαλονίκη ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. Μιλώντας στο αναπτυξιακό συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας υποστήριξε ότι τον Απρίλιο γίνεται ο διαγωνισμός του εμπορευματικού κέντρου Θεσσαλονίκης, διαδικασία στην οποία είναι πιθανό να ενταχθεί κι αυτό της Καβάλας. Ο κ. Σπίρτζης υποστήριξε εκ νέου τη Σιδηροδρομική Εγνατία αλλά και την επέκταση της στα Βαλκάνια.

 

Από την Παρασκευή το Πασχαλινό ωράριο στην αγορά. Ανοιχτά την Κυριακή τα καταστήματα. Από τις 10 Απριλίου σε ισχύ το Καλοκαιρινό ωράριο. Έληξε χθες η προθεσμία του Εμπορικού Συλλόγου για να του γνωστοποιηθούν οι εκδηλώσεις ιδιωτών στη Λευκή Νύχτα. Δυστυχώς υπήρξαν δηλώσεις 4 μόνο εκδηλώσεων. Μόνο 26 χιλιόμετρα δικτύου φυσικού αερίου προβλέπει για την πόλη της Καβάλας το σχέδιο της ΔΕΔΑ. Αυξάνονται έτσι οι ανησυχίες, σύμφωνα με τις οποίες το έργο οικιακού φυσικού αερίου δεν έχει μελετηθεί για όλη την πόλη. Ολοκληρώθηκε μία ακόμη γεώτρηση της Ενεργειακής Αιγαίου στο Βόρειο Πρίνο. Παραιτείται εντός των ημερών από τη θέση του γενικού γραμματέα του Δήμου Καβάλας ο Μπάμπης Δράκος ώστε να είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ. Δεν θα αντικατασταθεί, είπε χθες η Δήμαρχος.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο. Δύο μόνο ιχθυοπωλεία λειτουργούν στο υπόγειο της Δ. Αγοράς, Δήμαρχος και πρόεδρος της Δημωφέλεια κάνουν λόγο για πρόταση λειτουργίας στο υπόγειο κέντρου διασκέδασης. Το ΤΕΙ επισκέφθηκε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Τρεις νέες εταιρίες με ισάριθμα πλοία θέλουν να ενταχθούν από το Καλοκαίρι του 2019 στο πρόγραμμα δρομολογίων της Κεραμωτής. Το ΕΥΚ επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου. Την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Σεμινάριο για θέματα ασφαλείας έγινε στη ΔΕΥΑΚ. Ασφαλτοστρώσεις στην Κεραμωτή ετοιμάζει ο Δήμος Νέστου.

 

Συνεχίζονται το πρωί στη Δ. Βιβλιοθήκη οι εκδηλώσεις αφιερωμένες στην παγκόσμια μέρα παιδικού βιβλίου. Εθιμοτυπική επίσκεψη στη Δήμαρχο έκανε η νέα διοίκηση του Λυκείου των Ελληνίδων. Πιθανόν αλεξιπτωτιστές στο φετινό αεροπορικό σόου. Το απόγευμα πασχαλινό παζάρι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στο καφέ μπαρ Χόστελ.

 

«Για ‘μενα ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά, πήρα πολλά από τον προπονητή» υποστήριξε στην Πρωινή ο επιθετικός του ΑΟΚ Νίκος Βαλαβανόπουλος. Φιλικό ματς δίνει σήμερα ο Νέστος Χρυσούπολης.

 

 

Διαβάστε επίσης