• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Χωρίς τη συμμετοχή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας ανακοινώθηκε χθες το απόγευμα η σύνθεση της νέας Κυβέρνησης. Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης ο Στάθης Γιαννακίδης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης που γεννήθηκε στην Καβάλα. Αποχώρησε από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, έμεινε στη θέση του ο κ. Γαβρόγλου.

 

Μικρή καθυστέρηση στο έργο του Βιολογικού Καθαρισμού της Άσπρης Άμμου. Θα ολοκληρωθεί σε έναν μήνα. Υπόσχεση του Δήμου Καβάλας για ανακατασκευή κεντρικού δρόμου στο Περιγιάλι. Με αγορά επιπλέον μπλε κάδων ενισχύεται η διαδικασία της ανακύκλωσης. Στο περιαστικό δάσος εργάζεται από τη Δευτέρα το προσωπικό της κοινωφελούς εργασίας του Δασαρχείου. Χωρίς τη συμμετοχή του Μακάριου Λαζαρίδη ετοιμάζεται για το τέλος της εβδομάδας διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ. Υποψηφίους του ανακοινώνει το απόγευμα ο Μάκης Παπαδόπουλος.

 

Το ακριβότερο δρομολόγιο της Aegean το «Καβάλα- Αθήνα» ανάμεσα στα δρομολόγια προς την Αθήνα από 35 πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στις 8 το πρωί νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το έργο του ΤΑΡ, στη θέση «Καρυδιές». Είναι πιθανό η αρχαιολογική έρευνα να έφερε στο φως τμήμα της αρχαίας Εγνατίας οδού. Θέματα των στάσεων απασχόλησαν τη χθεσινή συνάντηση εκπροσώπων του Δήμου Καβάλας με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ. Ο Νίκος Γαβριηλίδης νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέστου. Νέα διακοπή νερού το πρωί σε δρόμους του Άη Γιάννη. Επεισοδιακή σύλληψη αθίγγανου χθες στην κεντρική πλατεία.

 

Πολύς κόσμος χθες βράδυ στα λαϊκά γλέντια στην Καλαμίτσα και στη Λυδία. Το βράδυ στο αρχαίο θέατρο η παράσταση Εκκλησιάζουσες. Σάββατο και Κυριακή εκδηλώσεις στη Λεκάνη για τη γιορτή της πατάτας. Σάββατο στα Αμισιανά συνάντηση Μικρασιατών Βορείου Ελλάδας.

 

Άρχισαν εργασίες συντήρησης στο χόρτο του «Ανθή Καραγιάννη». Επανασπορά μόλις υποχωρήσει η ζέστη. Επιστρέφει η Γεωργία Τσούλκα στο γυναικείο βόλεϊ του ΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης