ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Θα μειωθούν κι άλλο οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία στο Ν. Καβάλας. Το πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου «τρέχει» μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου. Οι 60 περίπου εργαζόμενοι του Νομού- 120 προ λίγων ετών- θα γίνουν ακόμη λιγότεροι, ειδικά στον τομέα των διανομέων. Με τις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν θα εργάζεται ένας διανομέας σε τρεις τομείς. Σε κίνδυνο να κλείσουν και τα γραφεία των ΕΛΤΑ στο Νομό Καβάλας.

 

Δύο κρούσματα για το Ν. Καβάλας ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ. Βγαίνει σήμερα από τη ΜΕΘ ο Μιχάλης Λυχούνας. Μόνο στο Νοσοκομείο έγιναν χθες 132 εμβολιασμοί. Το Κέντρο Υγείας Καβάλας στο οποίο τη Δευτέρα ξεκινούν εμβολιασμοί επισκέφθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης.

 

Με ψηφοφορία σε κάλπη η εκλογή νέας νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Ετοιμάζεται τροπολογία για τους χώρους στάθμευσης στο κέντρο της πόλης δήλωσε χθες ο Δήμαρχος. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΔΑ ήταν χθες στην Κομοτηνή, συζήτησε το έργο του δικτύου οικιακού φυσικού αερίου με το Χρήστο Μέτιο. 8 με 10 Φεβρουαρίου διανομή τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ για τους δικαιούχους του Δήμου Καβάλας.

 

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με τις επιχειρήσεις μαρμάρου της Ανατολικής Μακεδονίας. Δικαιωνόμαστε στα δικαστήρια στη διαφορά μας με το ΠΑΜΕ αναφέρει ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου. Το πλοίο της Ενεργειακής μετέφερε μία ακόμη φορά από τη Θάσο στην Καβάλα πολίτη που έπρεπε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο. Κανονικά γίνεται από χθες το μάθημα στο Λύκειο και Γυμνάσιο Λιμένα Θάσου. Το σωματείο εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Καβάλας θα συμμετάσχει στην πανελλαδική διαμαρτυρία των επαγγελματιών της εστίασης.

 

Συνεργασία του Δήμου Καβάλας με το σύλλογο Πνοή σε θέματα πρόληψης οικογενειακής βίας. Εθελοντική αιμοδοσία το πρωί στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης».

Διαβάστε επίσης