Τελικά με ψηφοφορία η νέα νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας

 Τελικά με ψηφοφορία η νέα νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας

Στην τελική τους φάση είναι από την Δευτέρα (προχθές) οι εσωκομματικές διαδικασίες στο ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καβάλας.

Αποφασίστηκε να γίνει ψηφοφορία αφού συναινετικά και παρά τις επαλειμμένες προσπάθειες δεν υπήρξε συμφωνία. Η ψηφοφορία θα γίνει τις επόμενες ημέρες, με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων.

Τη νέα 25μελή Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας θα ψηφίσουν 145 αντιπρόσωποι προερχόμενοι από τις οργανώσεις Θάσου- Νέστου- Παγγαίου- Φιλίππων – Καβάλας (2 οργανώσεις). Αμέσως μετά τα 25 μέλη θα αποφασίσουν για τον γραμματέα της νομαρχιακής και τον αναπληρωτή του.

Επειδή ισχύουν τα ειδικά δεδομένα της υγειονομικής κρίσης έγινε προσπάθεια να υπάρξει συναίνεση σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας. Αυτό αρχικά επετεύχθη. Όχι για τη σύνθεση της νέας Νομαρχιακής. Δύο μέρες (Κυριακή- Δευτέρα) επιδιώχθηκε η συναίνεση, χωρίς αποτέλεσμα.

Για αυτόν τον λόγο το βράδυ της Δευτέρας αποφασίστηκε εκλογική διαδικασία με κάλπη κτλ. Οι υποψήφιοι για τις 25 θέσεις της νομαρχιακής είναι περισσότεροι από 40. Για να διευκολυνθεί η συναίνεση υπήρξαν και παραιτήσεις υποψηφιοτήτων.

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες εντός του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας υπάρχουν δύο μεγάλα γκρουπ στελεχών. Στο ένα φέρεται να είναι ο πρώην βουλευτής κ. Εμμανουηλίδης μαζί με άλλα στελέχη, στο άλλο η κ. Ελευθεριάδου μαζί με τον κ. Μορφίδη, τον Θ. Μπόνο κτλ.

(φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης