• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Αναρτήθηκε χθες στο διαδίκτυο απόφαση- διαπιστωτική πράξη του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου με την οποία απολύεται εκπαιδευτικός που εργάζονταν σε σχολείο του Νομού Καβάλας. Η απόλυση γίνεται επειδή ο εκπαιδευτικός καταδικάστηκε αμετάκλητα από δικαστήριο της Θεσσαλονίκης για υπόθεση που αφορά πλαστό πτυχίο. Εδώ και μήνες ήταν σε διαθεσιμότητα. Η υπόθεση του πλαστού πτυχίου ανέκυψε πρώτη φορά πριν από λίγα χρόνια.

 

Μετά την πετυχημένη χθεσινή εκδήλωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου, μιλά το βράδυ στον Γαλαξία η Βάσω Παπουτσή Μήττα. Η κ. Μήττα επισκέφθηκε χθες τον Μητροπολίτη Στέφανο. Στο Δημαρχείο ήταν χθες κλιμάκιο υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ. Στη Χρυσούπολη περιόδευσαν οι υποψήφιοι του Κινήματος Αλλαγής. Ανακοίνωση της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνιας Ελευθεριάδου με κριτική προς τη ΝΔ και τον Μακάριο Λαζαρίδη.

 

Νέα προσπάθεια καταβάλει η ΔΕΥΑΚ για να εξασφαλίσει ομαλή υδροδότηση στο χωριό των Φιλίππων. Στο ίδιο χωριό ήταν χθες ο Θόδωρος Μουριάδης. Οι διοργανωτές του φεστιβάλ φαγητού ισχυρίζονται ότι αυτό θα γίνει κανονικά. Υπέρ της διοργάνωσης αλλά με νόμιμο τρόπο ο Μάκης Παπαδόπουλος. Στην ανακύκλωση οδηγήθηκαν χθες 4 από τα περίπου 100 κατασχεμένα οχήματα που βρίσκονται στην αποθήκη του Τελωνείου. Μέτρα για τον σημερινό καύσωνα εφαρμόζει στη Χρυσούπολη ο Δήμος Νέστου. Από τις 15 Ιούλη θα εφαρμοστεί η ελεγχόμενη στάθμευση στο κέντρο της πόλης.

 

Το Σάββατο 28 Σεπτέμβρη ο φετινός νυχτερινός αγώνας δρόμου. Το βράδυ στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων η 13η χορευτική συνάντηση στα βήματα του Αποστόλου Παύλου. Το απόγευμα στην Ομοσπονδία γενική συνέλευση του σωματείου των Καφεζυθοπωλών.

 

Ο ΓΣΕ ανακοίνωσε χθες βράδυ την απόκτηση του Σπύρου Μοτσενίγου. Από τη Δευτέρα σε εξέλιξη το ανοιχτό καλοκαιρινό καμπ της Ένωσης. Μέχρι τα ημιτελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος μικρών κατηγοριών έφθασαν οι ομάδες πόλο του ΝΟΚ.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης