• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

40χρονος άνδρας που σχετικά πρόσφατα ήρθε στην Καβάλα από την Αγγλία βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Υπεβλήθη σε τεστ στο Νοσοκομείο τη Δευτέρα, το αποτέλεσμα έγινε γνωστό χθες το μεσημέρι. Είναι σπίτι του, τα δε συμπτώματα είναι ήπια. Φημολογείται ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό και στο παρελθόν κι όσο βρίσκονταν στο εξωτερικό.

 

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 17χρονος που χθες το απόγευμα τραυμάτισε με μαχαίρι 26χρονο, περιστατικό που έγινε στην περιοχή του Τιμίου Σταυρού. Από το Δήμο Παγγαίου ο άτυχος οδηγός φορτηγού που τη Δευτέρα έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία στη Ξάνθη. Αυστηρή προειδοποίηση των υπηρεσιών της ΠΕ Καβάλας προς τους επαγγελματίες της εστίασης για την τήρηση των μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού. Με δηλώσεις τους στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων οι πρόεδροι των ξενοδόχων Καβάλας και Θάσου κάνουν λόγο για τουριστική περίοδο που θα αρχίσει τον Ιούλιο.

 

Ομιλία του Μακάριου Λαζαρίδη στη Βουλή, σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Τους χώρους του Δικαστικού Μεγάρου επιθεώρησε ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Κράνης. Κατά της ιδιωτικοποίησης της Αλάνας η βουλευτής Τάνια Ελευθεριάδου. Το 19ο και το 22ο Δημοτικό Σχολείο επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης. Διακοπή νερού το πρωί στο κέντρο της πόλης. Ανακοίνωση απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας σε ανακοίνωση του τοπικού ΚΙΝΑΛ.

 

Σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, για τα φετινό φεστιβάλ Φιλίππων μίλησε ο Θοδωρής Γκόνης. Το απόγευμα στο κέντρο της πόλης εκδήλωση για το ποδήλατο. Σήμερα το πρωί εκδήλωση του ΠΑΜΕ έξω από το ΙΚΑ. Από τις 9 Ιουνίου ο Δήμος Καβάλας μοιράζει τρόφιμα στους δικαιούχους του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας. Πέθανε χθες, κηδεύεται σήμερα ο πρόεδρος του ιδρύματος Αγία Μαρίνα Αφεντούλης Τσουλής.

 

Οριστικοποιήθηκε χθες η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στη Φουτμπολ Λιγκ. «Για δικούς μου επαγγελματικούς λόγους αποχωρώ από τον ΑΟΚ» αναφέρει σε ανάρτηση του ο Γιώργος Γουνελάς. Στον Απόλλωνα Παραλιμνίου προπονητής ο Νίκος Καραμπετάκης. Ο Βασίλης Ζέρβας παραμένει προπονητής στην ΑΕ Καβάλας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης