• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

Ανησυχία δημιουργούν στη Θάσο τα αυξημένα κρούσματα που διαπιστώνονται δύο συνεχόμενες ημέρες. Εντοπίζονται κυρίως στην Παναγία και στο Λιμένα. Δύο ημέρες έγιναν ράπιντ τέστ, αύριο θα γίνουν στον Πρίνο. Αύριο ράπιντ τεστ και στην Ελευθερούπολη. Ασθενής από τη Δράμα πέθανε χθες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου. 47 οι άρρωστοι στην κλινική. 27 κρούσματα ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ για την ΠΕ Καβάλας.

 

Συνεχίζεται το μεσημέρι για τα ανταποδοτικά τέλη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Νωρίτερα θα συζητήσουν το θέμα για να καταλήξουν σε κοινή πρόταση οι επικεφαλής των παρατάξεων. Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2021.

 

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τα επικίνδυνα πηγάδια στο Περιγιάλι καταθέτει αύριο η οικογένεια του Κώστα Δασκάλου. Δημοτικοί υπάλληλοι κλείνουν πόρτες και παράθυρα στο παλιό Νοσοκομείο για να μην μπορεί να μπει κανείς στο κτίριο. 9 αστυνομικοί ελέγχουν όλο το 24ωρο τους επιβάτες κάθε οχήματος που περνά από τα διόδια της Μουσθένης. Σε νοσοκομείο της Αθήνας εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Αναδασώσεις στη Θάσο μέσω εθνικού σχεδίου γνωστοποίησε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Διορθωτικές παρεμβάσεις του ΟΛΚ στη χερσαία ζώνη του λιμανιού της Νέας Περάμου. Το προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας ευχαριστεί 10 τοπικές επιχειρήσεις για τις δωρεές τους. Γνωμοδότηση του Συμβουλίου του Κράτους για την παραμονή αλλοδαπού στην Ελλάδα με αφορμή αγοραπωλησία ακινήτου στο Μυρτόφυτο. 6 άτομα για εργασία 8 μηνών θα προσλάβει η Αρχαιολογική υπηρεσία Καβάλας.

 

Διαλύθηκε το σκακιστικό σωματείο Όμιλος Φίλων Σκακιού Καβάλας, αναγνωρίστηκε από τη ΓΓΑ το τμήμα σκάκι του Ηρακλή. Η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου χορηγεί 15 υποτροφίες σε νέους φοιτητές από την Καβάλα, στη μνήμη του μακαριστού μητροπολίτη Προκόπιου.

 

Διαβάστε επίσης