• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση του Δήμου Καβάλας για έκδοση προσωρινής διαταγής για το έργο των διοδίων στην Παράκαμψη. Η εξέλιξη αυτή δεν αλλάζει την ουσία της υπόθεσης αφού  συνεχίζεται η διακοπή εργασιών που επιβλήθηκε μέσω του Δασαρχείου. Δύο ακόμη αιτήσεις του Δήμου Καβάλας εκκρεμούν στο ΣτΕ. Κλειστά τα χαρτιά της Εγνατίας οδού για τις επόμενες της κινήσεις. Αποφεύγει να συνεργαστεί με τις τοπικές υπηρεσίες.

 

Άρχισε χθες στην Κομοτηνή δίκη με κατηγορούμενους τον πρώην Δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή, την αντιδήμαρχο Ευαγγελία Δρακονάκη, τον δημοτικό σύμβουλο Χριστόδουλο Μιχαλάκη, 6 υπηρεσιακούς παράγοντες και 3 εργολάβους. Αναφέρεται σε έργα πρασίνου που άρχισαν στην Καβάλα το 2013. Η απόφαση του δικαστηρίου θα γίνει γνωστή αύριο. 20% ετοιμάζεται να μειώσει τα δημοτικά τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων ο Δήμος Καβάλας. Η μείωση θα ισχύει από την 1η Γενάρη του 2019. Πρόστιμο 10.000 ευρώ επέβαλε η Διεύθυνση Ανάπτυξης στη ΔΕΥΑΚ για τη μη σωστή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού. Ο Σταύρος Ευαγγελίδης νέος λιμενάρχης. Ήταν στην ίδια θέση και στο παρελθόν. Εξοπλισμό μέσω του προγράμματος Ίντερεκ θα αποκτήσει το Νοσοκομείο. Μετατάσσεται σε αυτό διαιτολόγος από το Νοσοκομείο της Σπάρτης.

 

Εκτάκτως συνεδριάζει το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου. Πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας θα αρχίσει σύντομα στα Δασαρχεία Καβάλας και Θάσου. Μικρή αλλαγή όδευσης του αγωγού ΤΑΡ ζητά ο Γιώργος Καλαντζής. Το βράδυ γενική συνέλευση των μελών του Ιατρικού Συλλόγου. Συζητείται σήμερα στο δικαστήριο αίτηση απολυμένης εργαζόμενης της Selecta, με την οποία ζητά να εφαρμοστεί η απόφαση της Επιθεώρησης Εργασίας και να επαναπροσληφθεί.

 

Με χρήματα από την ανακύκλωση ο σύλλογος της Αγίας Παρασκευής έκανε δωρεά τροχού ώμου στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων της Μητρόπολης. Το βράδυ στο Ζέφυρο προβολή βραβευμένων ντοκιμαντέρ του Ιδρύματος Ιστορικών Μελετών. Το Σάββατο στο ΦΟΚ θεία λειτουργία. Μνημείο χαρακτηρίστηκε λιθόκτιστο γεφύρι στην περιοχή της Λεύκης.

 

Προτεραιότητα στη συμφωνία και στην απόκτηση νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών δίνει ο ΑΟΚ. Χωρίζουν οι δρόμοι της Ένωσης και του Μιχάλογλου. Ο Κωνσταντάρας του ΓΣΕ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωφών στην Αμερική.

 

Διαβάστε επίσης