• 14 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

Με κατηγορηματικό τρόπο το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών που εδρεύει στην Καβάλα διαψεύδει όσα το αφορούν κι έχουν σχέση με τη λειτουργία του. Ουσιαστικά διαψεύδει την ανακοίνωση της Αστυνομίας, σύμφωνα με την οποία ελέγχεται για απάτη. Εξώδικη διαμαρτυρία του αναφέρεται σε συνεχείς καταγγελίες πρώην μέλους του, οι οποίες εξετάστηκαν από τη δικαιοσύνη και απορρίφθηκαν. Το θέμα ανέκυψε την προηγούμενη εβδομάδα τόσο με δελτίο τύπου της Αστυνομίας όσο και με τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Τέσσερις δημοτικές κοινότητες του Δήμου Νέστου παραμένουν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας σε συνέχεια των προβλημάτων που προκάλεσε κακοκαιρία τον Δεκέμβρη του 2021. Στο κέντρο της πόλης κυκλοφόρησαν χθες πολλοί από τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου που βρέθηκε στο λιμάνι. Ματαιώνεται μία από τις αφίξεις αυτού του μήνα. Ο κόσμος της δικαιοσύνης στην Καβάλα παρακολούθησε τη χθεσινή θεία λειτουργία στον Άγιο Νικόλαο, τιμώντας τη μνήμη του Διονύσιου Αρεοπαγίτη. Πυρκαγιά κοντά στη Λεύκη αντιμετώπισε με επιτυχία χθες το μεσημέρι η Πυροσβεστική. Ξεκίνησε από παλιό θερμοκήπιο.

Αύριο στην Καβάλα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Θα κάνει βόλτα στην αγορά, θα επισκεφθεί το εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού των περιφερειακών εκλογών Δαμιανού Καγκελίδη. Θέματα της πολιτικής επικαιρότητας σχολίασε σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Με δήλωση της η Μαρία Βαρύτη εξήγησε τους λόγους που δεν έλαβε μέρος στην τηλεμαχία των υποψήφιων Δημάρχων του Δήμου Παγγαίου. Ο Θόδωρος Μουριάδης απέτυχε στην καθημερινότητα και στα μεγάλα θέματα της πόλης, δήλωσε χθες ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης. Νοσοκομείο και Δασαρχείο επισκέφθηκε χθες ο Γιάννης Εριφυλλίδης. Στις 7.30 το απόγευμα στο Γαλαξία η κεντρική προεκλογική ομιλία της Αναστασίας Ιωσηφίδου. Στη Νέα Καρβάλη περιόδευσε χθες ο συνδυασμός του Θόδωρου Μουριάδη.

Ανθρωπιστική βοήθεια στο Βόλο έστειλε χθες ο Δήμος Καβάλας. Το ξενοδοχείο Μακρύαμμος στη Θάσο ευχαριστεί με ανακοίνωση του ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας. Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δώρισε απινιδωτή στο Λύκειο των Κρηνίδων.

Εκπαιδευτικό ταξίδι στη Λιθουανία για προσωπικό του δημόσιου ΙΕΚ Καβάλας. 20 χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ του Δήμου Καβάλας. Τη Δευτέρα το απόγευμα κάνει αγιασμό για τη νέα περίοδο εκδηλώσεων ο σύλλογος Εβριτών Καβάλας.

Εκτός έδρας αγωνίζονται το απόγευμα ΑΟΚ και Νέστος. Ο ΑΟΚ θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί παίζοντας στην Επανομή, δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.

 

Διαβάστε επίσης