ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΓΕΝΑΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΓΕΝΑΡΗ 2022

Σταθεροποιητική τάση σε υψηλά νούμερα παρουσιάζουν τα νέα κρούσματα κορωνοϊού σε όλη την Ανατολική Μακεδονία Θράκη. Νέο αρνητικό ρεκόρ χθες για το Ν. Καβάλας. Μειώθηκαν οι ασθενείς στο Νοσοκομείο. Μειώθηκαν και οι ουρές για ένα rapid ή PCR τεστ. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία τη Δευτέρα και στο Ν. Καβάλας αν και τα σχετικά πρωτόκολλα αλλάζουν. Από την Παρασκευή περισσότεροι εμβολιασμοί μαθητών στο Νοσοκομείο.

 

Δάνειο 90 εκ ευρώ ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε η Ενεργειακή για το Έψιλον και τον Πρίνο, συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας του σωματείου. Δεν υπάρχει προοπτική διαλόγου μεταξύ των δύο μερών. Προτεραιότητα μου το έργο ανακαίνισης του Αμφιθεάτρου, δήλωσε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης. Προβλήματα στη λειτουργία τους παρουσίασαν και χθες τα ΚΕΠ του Δήμου Παγγαίου σε Αυλή- Δωμάτια- Ελευθερούπολη. Η ΔΕΥΑ Θάσου βεβαιώνει στην εφορία παλιά χρέη πελατών της.

 

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε με το Νότη Μηταράκη, συζήτησαν την αποδέσμευση των Ενόπλων Δυνάμεων από το μεταναστευτικό πρόβλημα. Ο Μακάριος Λαζαρίδης είχε χθες συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αλέξη Πολίτη ενώ επισκέφθηκε και το Νοσοκομείο. Κριτική της Τάνιας Ελευθεριάδου στις περικοπές συντάξεων και στους όρους επαναλειτουργίας των σχολείων. Κανονικά το Σάββατο στην Καβάλα η λαϊκή αγορά. Σήμερα στις Κρηνίδες. Η προκήρυξη 13Κ του ΑΣΕΠ προβλέπει προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στους Δήμους του Ν. Καβάλας

 

Με ανακοίνωση του ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας συγχαίρει τον Αλέξη Πολίτη για τη νέα του θέση. Ο Όμιλος Πόντιων Χορευτών Καβάλας ανακοίνωσε αναστολή των μαθημάτων χορού λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού. Ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα στη Νέα Καρβάλη αναβίωση του εθίμου Τα Σάγια.

 

Συνεχίζει τις συζητήσεις του ο ΑΟΚ με τον Κώστα Μήτρογλου. Κοντά σε συμφωνία με ποδοσφαιριστή, κάτοχο Αυστριακού διαβατηρίου. Λόγω κρουσμάτων αναβλήθηκε το σημερινό ματς με τα Τρίκαλα.

Διαβάστε επίσης