ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΗ 2019

Τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο συναντά σήμερα στην Κομοτηνή ο νέος Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης. Πρόκειται να του θέσει δύο ζητήματα, τη συνεδρίαση του ΣΥΠΟΘΑ και τη συγκρότηση της επιτροπής επικειμένων για το Περιγιάλι. Το ενδιαφέρον Μουριάδη για το ΣΥΠΟΘΑ έχει σχέση με την ΕΤΑΔ και την Καλαμίτσα. Χθες ο κ. Μουριάδης ήταν στον Αμυγδαλεώνα ενώ προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας προγραμματίζει συναντήσεις με τους επικεφαλής των άλλων δημοτικών παρατάξεων.

 

Δικαιώθηκε η απόφαση ματαίωσης του φετινού αεροπορικού σόου μιας και χθες βράδυ ο Πρωθυπουργός επανέλαβε ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στις 7 Ιουλίου. Δεν θα υλοποιηθεί φέτος από τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς το πρόγραμμα καλοκαιρινής φύλαξης παιδιών. 1.284 είναι οι μαθητές του Νομού Καβάλας που από αύριο μετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Χθες έγινε στον Άγιο Σίλα ειδική θεία λειτουργία παρουσία του Μητροπολίτη Στέφανου. Ομπρέλες μπήκαν χθες στην Ραψάνη, μάλλον σήμερα θα γίνει το ίδιο στο Περιγιάλι.

 

Το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο προεκλογική εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛΛ Καβάλας με συγχαρητήρια στον Θόδωρο Μουριάδη. Επανασύνδεση των παρατάξεων Μέτιου- Τοψίδη προβλέπει ο Κωστής Σιμιτσής. Αντίθετος με τα νέα διόδια στο Νομό Καβάλας ο υποψήφιος βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης.

 

Για τη σημερινή παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος η Ενεργειακή Αιγαίου θα δράσει στο δέλτα του Νέστου. Ανακοίνωση για την προστασία του περιβάλλοντος από το τμήμα ΑΜ του ΓΕΩΤΕΕ. Σήμερα και αύριο δοκιμαστική λειτουργία σειρήνων συναγερμού. Πανελλήνιο ρεκόρ αύξησης κερδών τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια για τον ΟΛΚ. Έτοιμοι να καθαρίσουν την Καλαμίτσα -αν χρειαστεί- οι κάτοικοι της περιοχής. Ζημιές από την κακοκαιρία της Δευτέρας στις καλλιέργειες στα Τενάγη των Φιλίππων.

 

Διάκριση για το ολοήμερο νηπιαγωγείο της Ποταμιάς. Το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» εκδήλωση της χοροδίας Προνόμιο. Από τις 23 Ιουνίου αρχίζει προβολές ο θερινός κινηματογράφος Ζέφυρος.

 

Αποφασίστηκε η διαδικασία που θα ακολουθήσει ο ΑΟΚ για τη δημιουργία της νέας ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας. Σύντομα θα οριστεί η ημερομηνία της γενικής του συνέλευσης. Πρώτη προσπάθεια γενικής συνέλευσης κάνει σήμερα ο Νέστος.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης