ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να λυθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται το κτιριακό πρόβλημα του Κτηματολογικού γραφείου. Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Γραμμένος ενημέρωσε χθες τον πρόεδρο Πρωτοδικών και τον Εισαγγελέα. Το Κτηματολογικό γραφείο που ενισχύεται με την ύλη Παγγαίου και Νέστου, πρέπει να μετακομίσει από το χώρο που βρίσκεται σήμερα αφού στο ίδιο ακίνητο θα υλοποιηθεί τουριστικού περιεχομένου επένδυση.

 

Απλήρωτες κλήσεις του Λιμεναρχείου συνολικής αξίας άνω των 50.000 ευρώ βεβαιώνει στην εφορία ο Οργανισμός Λιμένα. Δεν ικανοποιεί τους κατοίκους του Αμυγδαλεώνα η απόφαση της Δημάρχου για τη λειτουργία της πρώην κοινότητας δύο φορές την εβδομάδα. Τα θέματα της συνοικίας του Περιγιαλίου στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Άγνωστες είναι οι προθέσεις της ΕΤΑΔ και του Δήμου Καβάλας όσον αφορά την Καλαμίτσα κατά το προσεχές Καλοκαίρι.

 

Η Πολεοδομία του Δήμου Παγγαίου εξέδωσε χθες άδεια για την κατασκευή ξενοδοχείου στην παραλιακή Εγνατία. Συνεχίζεται σήμερα το τριήμερο σεμινάριο εκπαίδευσης όσων θα οργανώσουν τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής. Γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος Certur ΙΙ. Δώδεκα ναυαγοσώστες θα προσλάβει ο Δήμος Θάσου. Σε χωριά του Δήμου Νέστου οι σημερινές προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος. Σύμφωνα με τον Μακάριο Λαζαρίδη είναι πιθανή επίσκεψη και στην Καβάλα αυτόν τον μήνα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

4 γυναίκες της προσφοράς μιλούν το απόγευμα σε εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Η εκδήλωση είναι του δήμου Καβάλας και του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών. Εκδήλωση για την ημέρα της γυναίκας οργανώνει το απόγευμα η δημοτική παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου. Για την γυναίκα εκδήλωση την Παρασκευή του Βαγγέλη Παππά. Με ανακοίνωση τους οι απόστρατοι αστυνομικοί καλοσωρίζουν τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Γιάννη Καραμανλή. Ο Δήμος Παγγαίου αδελφοποιήθηκε χθες με το Δήμο της Σπάρτης. Εμβολιασμούς παιδιών θα κάνουν αύριο στις Πηγές εθελοντές των Γιατρών του Κόσμου.

 

Σήμερα το μεσημέρι οι πρώτοι αγώνες για την ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας.

 

 

Διαβάστε επίσης