• 16 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

Ολοκληρώνεται τις προσεχείς ημέρες η εξόρμηση καθαριότητας του Δήμου Καβάλας σε όλες τις συνοικίες της πόλης αλλά και στο Παληό. Η εξόρμηση ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη με τον καθαρισμό του ανοιχτού κολυμβητηρίου. Χθες συνεργεία δημοτικών υπαλλήλων εργάστηκαν στη συνοικία του Βύρωνα. Πρόθεση του αντιδημάρχου Κυριάκου Σταυρίδη είναι να αλλάξει τα παράβολα για την απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων και χόρτων, τα οποία σήμερα είναι 50 ευρώ για κάθε περίπτωση.

70 αιρετοί και πρώην αιρετοί του Δήμου Παγγαίου- μέλη διοικήσεων νομικών προσώπων- αθωώθηκαν χθες στο Εφετείο Θράκης για την υπόθεση των διμήνων. Δωρεά 9.000 ευρώ έκανε ο ΤΑΡ στο σύλλογο της Παλιάς Καβάλας για τον καθαρισμό τμήματος του μονοπατιού πλησίον του νερόμυλου. Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κατατέθηκαν πολλές προτάσεις για αλλαγές και βελτιώσεις στα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ. Ο πύραρχος Κωνσταντίνος Δαδούδης νέος διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Νομού Καβάλας.

Ο βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης μίλησε στη Βουλή σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, ζήτησε να εφαρμοστεί ο νόμος κατά του καπνίσματος. Πλήθος φοιτητών του ΔΙΠΑΕ Καβάλας ενημερώθηκαν σε εκδήλωση για το πρόγραμμα Erasmus. Προτροπή του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας για τον αντιγριπικό εμβολιασμό. Νέο περιστατικό ρευματοκλοπής, αυτήν την φορά στη Νέα Πέραμο. Κυνηγοί πιθανόν να προκάλεσαν τη βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΗ, κοντά στη Νέα Ηρακλείτσα.

Αύριο οι Γιατροί του Κόσμου θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Χρυσοχώρι. Το Σάββατο εκδήλωση ρομποτικής στη Δ. Βιβλιοθήκη. Σήμερα το απόγευμα εκδήλωση του συλλόγου γυναικών επιστημόνων στο Αμφιθέατρο. Από την προσεχή Δευτέρα ο σύλλογος κατοίκων Περιγιαλίου συγκεντρώνει τρόφιμα για ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη.

Για το πρωτάθλημα της Α2 στο μπάσκετ ο ΓΣΕ στις 3 το μεσημέρι στην Ελευθερούπολη αντιμετωπίζει το Ναύπλιο. Επανέρχονται από σήμερα στις προπονήσεις οι παίκτες του ΑΟΚ. 8 και 9 Νοέμβρη διεθνές τουρνουά πόλο μικρών ηλικιών στο κολυμβητήριο.

Διαβάστε επίσης