• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

Αντίθετη στις αυξήσεις των διοδίων της Εγνατίας Οδού δηλώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων της ΑΜΘ. Η ομόφωνη απόφαση πάρθηκε προ 10ημέρου, με αφορμή την ιδιωτικοποίηση της Εγνατίας. Με την ίδια απόφαση δηλώνεται η αντίθεση των Δήμων της ΑΜΘ στο ενδεχόμενο να καταργηθεί η ελεύθερη κίνηση στην Εγνατία μόνιμων κατοίκων περιοχών κοντά στα διόδια αλλά και ανέργων.

 

102 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ για το Ν. Καβάλας. Δεν άλλαξε η κατάσταση με τους ασθενείς του Νοσοκομείου. Παραμένει στο «κόκκινο» η ΠΕ Καβάλας για μία ακόμη εβδομάδα.

 

Χωρίς καθαρίστριες το ΔΙΠΑΕ Καβάλας αν και τα μαθήματα δια ζώσης ξεκινούν τη Δευτέρα. Μόνο στο Γυμνάσιο Λύκειο Λιμεναρίων συνεχίστηκαν χθες οι μαθητικές καταλήψεις. Θετική εξέλιξη ως προς τους συμψηφισμούς στην απλήρωτη επιδότηση εργασίας ανακοίνωσε το Επιμελητήριο. Για το ίδιο θέμα ανακοίνωση και του Γιάννη Πασχαλίδη. Δύο διακοπές νερού ανακοίνωσε για σήμερα η ΔΕΥΑΚ.

 

Στη Βουλή μίλησε χθες ο Μακάριος Λαζαρίδης. Επιβατικό αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του με αποτέλεσμα να γκρεμίσει τοίχο της εκκλησίας του Αγίου Θεράποντα. Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Παρασκευή επίσκεψη στην Καβάλα του Νίκου Ανδρουλάκη. Ικανοποίηση του Δήμου Παγγαίου για την καλοκαιρινή λειτουργία σε παραλίες του τεσσάρων ειδικών μηχανημάτων εξυπηρέτησης ΑμΕΑ. Απομακρύνθηκε το κουβούκλιο περιπτέρου δίπλα στη Λέσχη Αξιωματικών.

 

Εκδήλωση του φιλοζωϊκού συλλόγου Νώε με αφορμή την παγκόσμια μέρα των ζώων. Συνέντευξη του Νίκου Κουρτίδη σε ιστοσελίδα των Αθηνών για τα τουριστικά, επενδυτικά σχέδια του στην περιοχή της παραλίας Οφρυνίου. Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας έδωσε στο καταφύγιο του το όνομα του Αλέξανδρου Τσιλογεώργη.

 

Ο ΑΟΚ δικαιώθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, επανήλθε στη SL2 αλλά δεν μπήκε στη χθεσινή κλήρωση του πρωταθλήματος. Ως την Τρίτη πρέπει να παρουσιάσει επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που σήμερα δεν έχει. Ζητά παράταση μεταγραφών.

 

Διαβάστε επίσης