• 18 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

Αυξημένη και χθες η τουριστική κίνηση σε όλο το Ν. Καβάλας λόγω της σημερινής γιορτής και αργίας των Βουλγάρων. Επιβατικά αυτοκίνητα με πολίτες της γειτονικής χώρας βρίσκονται παντού, συνεχίζοντας την καλή τουριστική σεζόν. Ίδια κατάσταση και στο τέλος του μήνα, στην επόμενη εθνική γιορτή της Βουλγαρίας. Μειωμένη η κίνηση των αυτοκινήτων στο κέντρο της πόλης, αυξημένη χθες η αστυνόμευση. Λόγω καιρού διακόπηκαν τα δρομολόγια των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου. Προβλήματα και στη γραμμή της Κεραμωτής.

 

Έγκαιρα και αποτελεσματικά πυροσβεστικές δυνάμεις έσβησαν πυρκαγιά κοντά στο Λιμένα. Προκλήθηκε από κεραυνό. Προφυλακίζεται μετά την απολογία του ο 18χρονος Ρομά, κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας σε ξενοδοχείο στην Καβάλα. Άγνωστος έκλεψε το βράδυ της Δευτέρας μια από τις ελληνικές σημαίες του Δημοτικού Κήπου. Εν αναμονή οι αστυνομικές αρχές για το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA σχετικά με το θάνατο γυναίκας στο Ποδοχώρι τον περασμένο Ιούνιο. Τα ακριβά εισιτήρια των πλοίων επηρέασαν και τελικά μείωσαν την κίνηση των επιβατών στα δρομολόγια από την Καβάλα προς τα νησιά του Β. Αιγαίου.

 

Στις 10 αύριο το πρωί στο κτίριο του πρώην ΙΚΑ ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης. Θα επισκεφθεί και την Καπναποθήκη του ΤΕΑΥΚΕ. Στην Αθήνα ήταν δύο μέρες ο Δήμαρχος, είχε συναντήσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού. Το Επιμελητήριο επισκέφθηκε η Αναστασία Ιωσηφίδου. Κι άλλους υποψήφιους του ανακοίνωσε ο Γιάννης Εριφυλλίδης. Για την οικονομία και την ενεργειακή κρίση μίλησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την εκδήλωση που έγινε χθες στην πόλη μας. Κριτική στους αντιπάλους του υποψήφιους Δημάρχους Καβάλας από τον Χρήστο Ποτόλια. Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Καβάλας Άννα Καραγκιοζίδου ευχαριστεί τον κ. Μέτιο που την ενέταξε στο συνδυασμό του. Ζητά την υποστήριξη των πολιτών. 15 με 17 Σεπτέμβρη στο Πάρκο το φεστιβάλ της ΚΝΕ.

 

Ικανοποιημένος από τα όσα είδε στην Καβάλα ο ηθοποιός Πιρς Μπρόσναν. Επιβιβάστηκε χθες  πολυτελή θαλαμηγό για να κάνει κρουαζιέρα στο Αιγαίο. Επαναφέρει τις δύο επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα από και προς Καβάλα η Aegean. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης δήλωσε χθες ότι είναι θέμα ημερών η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου ανακαίνισης του Αμφιθεάτρου. Με περίπτερο συμμετέχει ο Δήμος Θάσου στην έκθεση του Επιμελητηρίου.

 

Αβεβαιότητα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής την Κυριακή. Περιμένουν ΑΟΚ και Νέστος, σήμερα ή αύριο η τελική απόφαση.

 

 

Διαβάστε επίσης