ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΓΕΝΑΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΓΕΝΑΡΗ 2020

Μόλις χθες αναρτήθηκε στη Διαύγεια η απόφαση που έλαβε στα μέσα Δεκέμβρη η Εγνατία Οδός. Αφορά διεθνή διαγωνισμό για την εκπόνηση των πρώτων μελετών όσον αφορά την αποκατάσταση της γέφυρας μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο. Ο ανάδοχος θα έχει προθεσμία 8 μήνες να ετοιμάσει και να παραδώσει τις μελέτες. Ο διαγωνισμός δεν έχει προς το παρόν δημοσιευτεί. Είναι η πρώτη ενέργεια της εταιρίας για την πεσμένη γέφυρα στο πλαίσιο της γνωστής προγραμματικής της σύμβασης με την Περιφέρεια ΑΜΘ.

 

Δεν υπήρξαν νεότερα χθες σχετικά με τη διαφωνία των 135 εργαζόμενων της ΒΦΛ. Δημοσιεύεται στην Πρωινή σήμερα όλη η συνέντευξη που έδωσε ο Κωστής Σιμιτσής. Σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης Λιμένων Ελλάδας το 2019 την Καβάλα επισκέφθηκαν 7 κρουαζιερόπλοια με 2.699 επιβάτες. 10 οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων το 2020. Επιβατικό αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζό χθες το απόγευμα στην είσοδο της Ελευθερούπολης. Νωρίτερα χθες συγκρούστηκαν δύο επιβατικά στον κόμβο Φαλήρου. Μικρής έκτασης φωτιά εκδηλώθηκε χθες το πρωί στο γραφείο του ιερού ναού του Τιμίου Σταυρού. Αντιμετωπίστηκε από την Πυροσβεστική.

 

Άγνωστοι στη Θάσο πυροβόλησαν εικόνες σε δύο μικρές εκκλησίες κοντά στο Λιμένα. Με απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου εγκρίθηκε έργο αποκατάστασης βαθών στο λιμάνι του Λιμένα. Επαναλειτουργούν σήμερα τα σχολεία σε όλο το Νομό. Εκτάκτως συνεδριάζει το πρωί η Οικονομική Επιτροπή.

 

Το απόγευμα ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης θα ευχαριστήσει σε εκδήλωση στο γραφείο του όσους εθελοντές συμμετείχαν το Καλοκαίρι στην πυρασφάλεια. Ραδιοφωνικό στούντιο προετοιμάζει σε χώρο της η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου. Συλληπητήρια της Θρακικής Εστίας για την απώλεια του Κώστα Λαλένη.

 

Αντιπροσωπεία του ΑΟΚ με επικεφαλής τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ Σωτήρη Δεληκάρη επισκέφθηκε την Παιδόπολη. Το μεσημέρι στην Ελευθερούπολη το ντέρμπι της Α’ κατηγορίας ανάμεσα σε Ορφέα και Ορφάνι.

Διαβάστε επίσης