• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΗ 2019

Μετά από λειτουργία 20 περίπου χρόνων καταργήθηκε, μεταφέρθηκε στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο Καβάλας. Η απόφαση ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας κι υλοποιήθηκε με νόμο πέρσι το Καλοκαίρι. Ο Δήμος Καβάλας μεταφέρει στους χώρους του Περιφερειακού Επιμορφωτικού Κέντρου τις διοικητικές υπηρεσίες του νομικού του προσώπου «Αλληλεγγύη». Η εξέλιξη ευνοεί την υλοποίηση δραστηριοτήτων σε χώρο του ΚΑΠΗ του Βύρωνα, στον οποίο στεγάζονταν οι ίδιες υπηρεσίες.

 

Συνέντευξη τύπου θα δοθεί το μεσημέρι από τους διοργανωτές της Λευκής Νύχτας, οι εκδηλώσεις χρηματοδοτούνται τελικά και από την ΠΕ Καβάλας. Νέα αλλαγή ονόματος οδού δρομολογεί στη συνοικία της ΔΕΠΟΣ ο Δήμος καβάλας. Διαμαρτυρία γονέων για αποκλεισμένο τμήμα στην αυλή του 9ου παιδικού σταθμού. Εκτός ωραρίου λειτουργίας του σχολείου οι εργασίες στην αυλή του 19ου δημοτικού. Επιλέχθηκε κι αναλαμβάνει καθήκοντα ο διευθυντής του Ογκολογικού τμήματος του Νοσοκομείου.

 

Σήμερα το απόγευμα η εκδήλωση στην πόλη μας του Χρήστου Μέτιου, παρουσιάζονται όλοι οι υποψήφιοι στην Π.Ε. Καβάλας. Ανακοίνωση του Βασίλη Ξουλόγη για τις δαπάνες του Δήμου Παγγαίου λόγω του πρωταθλήματος μπάσκετ εφήβων. Μετά τις ευρωεκλογές θα γίνει γνωστός ο 6ος υποψήφιος βουλευτής Καβάλας του ΚΙΝΑΛ. Αύριο στην Καβάλα 5 υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα το βράδυ εγκαινιάζει το εκλογικό του κέντρο στη Χρυσούπολη ο Βαγγέλης Τσομπανόπουλος. Το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο εκδήλωση του Χ. Ποτόλια για την υγεία.

 

Μέχρι το τέλος του μήνα μπορούν να καταθέτουν δικαιολογητικά σχετικά με το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης όσοι κατοικούν στο κέντρο της Καβάλας. Δεν υπάρχει φως στο τούνελ για την έναρξη των εξετάσεων απόκτησης διπλώματος οδήγησης. Σε έκθεση στην Κύπρο έλαβε μέρος το Επιμελητήριο, ακολουθεί η Συνέργεια και έκθεση στο Μπουργκάς. Προβλήματα ύδρευσης στους Φιλίππους αντιμετώπισε η ΔΕΥΑΚ.

 

Η Κορίνα Βουγιούκα με δύο εξαιρετικές λυρικές φωνές το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου». Από σήμερα ως την Παρασκευή εκδηλώσεις στα ΚΑΠΗ για τις γιορτές της μητέρας και του πατέρα. Μουσική εκδήλωση το απόγευμα στο αρχαιολογικό μουσείο, με την ευκαιρία της παγκόσμιας μέρας του Ερυθρού Σταυρού.

 

Αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Α2 η Ευρώπη Πευκοχωρίου, το γεγονός σημαίνει ότι η Ένωση μπαίνει στα play out. Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι ο προπονητής του ΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης