• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

Ο Δήμος Θάσου μέσω του τουριστικού του οργανισμού συμμετέχει με δικό του περίπτερο στην έκθεση Philoxenia της Θεσσαλονίκης. Οι άλλοι Δήμοι του Νομού Καβάλας είτε θα φιλοξενηθούν στο περίπτερο της Περιφέρειας, είτε εκπρόσωποι τους απλά θα επισκεφθούν την έκθεση. Γενικά το ενδιαφέρον είναι μικρότερο για πολλούς και διάφορους λόγους. Στην έκθεση δεν συμμετέχει ούτε το Επιμελητήριο. Η Philoxenia του 2023 αρχίζει την Παρασκευή στη ΔΕΘ, συνεχίζεται ως την Κυριακή. Τιμώμενη χώρα είναι η Βουλγαρία.

Περισσότεροι από 5.000 μαθητές από την Καβάλα, τη Δράμα και τη Ξάνθη θα παρακολουθήσουν ως το τέλος του μήνα τη θεατρική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ «Σιρανό». Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής η προθεσμία για ενστάσεις περί του αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών.Αναχωρούν το βράδυ για την Αθήνα δύο ή τρία λεωφορεία με πολίτες για να παραστούν στην αυριανή χειροτονία του πατέρα Παύλου Κίτσου. Εκεί θα είναι ο Μητροπολίτης Στέφανος αλλά και ο Δήμαρχος. Όσο θα βρίσκεται στην Αθήνα ο κ. Μουριάδης θα έχει συναντήσεις με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Καιρίδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θόδωρο Λιβάνιο. Με γερανό απομακρύνθηκε από τη θάλασσα στο κεντρικό λιμάνι η τέντα που αποκολλήθηκε από κατάστημα στο ΝΟΚ το Σάββατο.

Με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρο Σκυλακάκη συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Έντονη διαμαρτυρία του προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Θόδωρου Χατζηχρήστου για το υπό συζήτηση νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Αυξάνονται καθημερινά οι παράνομες σταθμεύσεις κοντά στο Νοσοκομείο, δεν λύνουν το πρόβλημα τα κολονάκια. Μειώνεται το προσωπικό στην υπηρεσία Καθαριότητας, νέες προσλήψεις εποχιακών με το νέο έτος. Τον Δεκέμβρη θα αποφασίσει και θα ανακοινώσει όλους τους Αντιπεριφερειάρχες στην ΑΜΘ ο Χριστόδουλος Τοψίδης. Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, ζητά από τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά της γρίπης και κατά του κορωνοϊού. Ανακοίνωση και του συλλόγου Πολυτέκνων για το οξύ δημογραφικό πρόβλημα και στο Ν. Καβάλας.

Σπήλαια κοντά στο Ζυγό εξερεύνησε μία ακόμη φορά η ομάδα σπηλαιολογίας του ΕΟΣ Καβάλας. Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Μ. Λέσχη ημερίδα για τη διαχείριση απορριμμάτων και την κυκλική οικονομία. Στην Καβάλα τον Σεπτέμβρη του 2024 η ετήσια συνάντηση των Λυκείων των Ελληνίδων. Ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Πόρσε από τη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούν την Κυριακή ημερήσια εκδρομή στην Καβάλα.

Εκδρομή για τους φίλους του ΑΟΚ στη Μηχανιώνα, για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής. Τιμή συμμετοχής 10 ευρώ.

 

Διαβάστε επίσης