• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

Αυξήθηκαν εκ νέου χθες οι ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο, μία ακόμη απόδειξη ότι η νόσος επιμένει. Αυξήθηκαν και τα νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ. Στο μεταξύ η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος ερευνά 10 πιστοποιητικά νόσησης, τα οποία τέθηκαν υπόψη της την προηγούμενη εβδομάδα. Άλλες πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν προβληματισμό των ειδικών για τα συνεχιζόμενα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού σε όλη τη Β. Ελλάδα.

 

Ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος ανακοίνωσε έργο 3 εκ ευρώ στο σχολικό κτίριο γυμνασίου- λυκείου Κρηνίδων. Αισιοδοξεί η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ότι θα εξιχνιάσει το περιστατικό των πυροβολισμών σε μπαρ στους Αμμόλοφους. Ο Δήμος Καβάλας μαζί με τους βιβλιοπώλες και άλλους τοπικούς φορείς μοίρασε σχολικά είδη στα παιδιά των δικαιούχων του δημοτικού κοινωνικού παντοπωλείου. Στα σχολεία του Δήμου Καβάλας είναι από χθες οι σχολικές καθαρίστριες.

 

Συνεχίζεται το δημοτικό έργο μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο με την προστασία του τοιχίου επί του οποίου βρίσκεται ο υφιστάμενος δρόμος. Μέσω της Περιφέρειας ΑΜΘ και του Υπουργείου Εσωτερικών η ΔΕΥΑΚ αναζητά 500.000 ευρώ για να αγοράσει φίλτρα για το νερό του χωριού των Φιλίππων. Δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις το απόγευμα στην Καβάλα για το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΕΣΠΑ. Σύλληψη άνδρα σε κοινότητα του Ν. Καβάλας για κατοχή μικρής ποσότητας χασίς.

 

Την ερχόμενη εβδομάδα νέα ΚΥΑ για τη λειτουργία πολιτιστικών και άλλων συλλόγων. Αρχίζει σήμερα το 5ο εργαστήριο αρχαίου δράματος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Έναρξη εγγραφών και μαθημάτων στο θεατρικό εργαστήρι «Θεάτρου Ανάβασις».

 

Στον «αέρα» συνεχίζει να είναι η συμμετοχή του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Σε φιλική αναμέτρηση χθες το απόγευμα ο Βύρωνας νίκησε 2-1 τη Δόξα Δράμας.

Διαβάστε επίσης