• 8 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Υπογράφηκε χθες η σύμβαση για την έναρξη του έργου κατασκευής εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στον Αμυγδαλεώνα. Η διάρκεια των εργασιών είναι δύο χρόνια, προβλέπεται και η κατασκευή νέας δεξαμενής νερού. Η προσπάθεια ξεκίνησε το 2014, το έργο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ το 2018. Έχει προϋπολογισμό 1,3 εκ ευρώ. Η σύμβαση υπογράφηκε από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ και τον ανάδοχο, εταιρία των Αθηνών.

 

Μετά από αιτήματα τουλάχιστον δύο δημοτικών παρατάξεων πιθανόν να μην πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για αύριο συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η αναβολή της συνεδρίασης ζητείται λόγω της αυριανής πανελλαδικής απεργίας. Έξω από το Υπουργείο Εργασίας κατασκηνώνουν πρώην απολυμένοι της ΒΦΛ προκειμένου να καταφέρουν να συναντήσουν τον Υπουργό Κωστή Χατζηδάκη. Λιγοστεύουν συνεχώς και τα κρούσματα κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας και οι ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο.

 

Με τον Πρωθυπουργό συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Ερώτηση για την κατάργηση του τμήματος Γεωλογίας στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας κατέθεσε στη Βουλή η Τάνια Ελευθεριάδου. Συλλήψεις 5 ατόμων χθες το πρωί στη Ραψάνη σε περιστατικό διακίνησης παράτυπων μεταναστών. Εντός των ημερών έναρξη εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού σε 200 περίπου πρόσφυγες του «Ασημακοπούλου». Διαδικτυακή ημερίδα για τη ρύθμιση οφειλών μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού ετοιμάζει το Επιμελητηρίο. Ξεκίνησε η τοποθέτηση ομπρελών στις ακτές του Δήμου Καβάλας.

 

Μαθητές του 6ου Λυκείου καθάρισαν την ακτή της Ραψάνης. Δημιουργική ήταν για το 4ο ΕΠΑΛ Καβάλας η περίοδος της πανδημίας. Γνωστή ιστοσελίδα των Αθηνών παρουσίασε μεγάλο αφιέρωμα στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Θοδωρή Κοκκινίδη στα Κηπιά Παγγαίου.

 

Είμαστε δίκαια στην πρώτη θέση, δήλωσε ο επιθετικός ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ Χρήστος Κολλάς. Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ομάδας για τη φιλοξενία που είχε στο ματς της Κοζάνης.

Διαβάστε επίσης