• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Αρκετά ήσυχα και οικογενειακά «κύλησαν» οι μέρες του Πάσχα για τους κατοίκους της πόλης και του Νομού Καβάλας. Αισθητή η τουριστική κίνηση στο χερσαίο τμήμα του Νομού, δημιούργησε πληρότητες σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια άνω του 80%. Φανερή και ενοχλητική η έλλειψη μέτρων τροχαίας στο κέντρο της πόλης τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο. Σε θερινό ωράριο λειτουργίας από σήμερα η αγορά.

 

Η Πυροσβεστική υπηρεσία διενεργεί προανάκριση για την φωτιά που κατέστρεψε άδεια κατοικία στο Φάληρο την Κυριακή του Πάσχα το απόγευμα. Κινδύνευσαν οι όμορες πολυκατοικίες. Κατηγορούμενος για αρπαγή τσάντας από γυναίκα, συνελήφθη χθες 18χρονος. 42χρονη προσπάθησε να κάνει διάρρηξη σε κατοικία σε χωριό του Νομού, έγινε αντιληπτή και τράπηκε σε φυγή. Νέα απάτη μέσω διαδικτύου, με καταβολή 520 ευρώ για κινητό τηλέφωνο που δεν παρελήφθη ποτέ από αυτόν που το παρήγγειλε. Άγνωστοι δράστες κατέστρεψαν δημόσια τουαλέτα στην περιοχή των Σφαγείων. Συνελήφθη στη Λάρισα αλλοδαπός για κλοπές που έκανε στην Καβάλα.

 

Δηλώσεις υπέρ της εξόρυξης πετρελαίου στον κόλπο της Καβάλας με παράλληλη αύξηση της τουριστικής κίνησης από τη Δήμαρχο, σε τηλεοπτικό σταθμό της δυτικής Ελλάδας. Με εποχιακό προσωπικό συνεχίζει να λειτουργεί η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Καβάλας. Προβλήματα στη διαδικασία της ανακύκλωσης. Πριν το τέλος του μήνα στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στον Καλλικράτη.

 

Θεία λειτουργία για τη δεύτερη Ανάσταση την Κυριακή το πρωί στον ιερό ναό του Αποστόλου Παύλου. Ο Μητροπολίτης έφθασε με πομπή στην εκκλησία. Το παράρτημα Καβάλας του Ερυθρού Σταυρού ευχαριστεί ιδιώτες για τις δωρεές που του έκαναν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Ο αντιπρύτανης του ΤΕΙ Δημήτρης Εμμανουλλούδης επισκέφθηκε τα γραφεία του ΟΗΕ Ασίας και Ωκεανίας. Αφιέρωμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων σε βραβευμένη ταινία των μαθητών του 6ου Λυκείου. «Βηματίζοντας την ιστορία μας» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής το Σαββατοκύριακο στο Αμφιθέατρο.

 

Ο Νίκος Σαββίδης και η Λυδία Τσαγκαλίδου συμμετέχουν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τραμπολίνο αυτήν την εβδομάδα στο Αζερμπαϊτζάν. Πάσχα στην Καβάλα με την οικογένεια του ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού στο μπάσκετ Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Αναχώρησαν χθες για την Κρήτη οι έφηβοι της ομάδας μπάσκετ του ΓΣΕ.

Διαβάστε επίσης