ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

Μετά από μια μαραθώνια συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας, εγκρίθηκαν χθες βράδυ οι αυξήσεις στα δημοτικά τέλη του 2020. Η αύξηση είναι αυτή που πρότεινε και ψήφισε η παράταξη της κ. Τσανάκα, προβλέπει μικρότερα ποσοστά για τις κατοικίες στην Καβάλα. 7% αύξηση στα καταστήματα της Καβάλας. 28,3% αύξηση δημοτικών τελών σε κατοικίες και καταστήματα του υπόλοιπου Δήμου. Οι άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης πρότειναν μηδενικές αυξήσεις.

 

Μάλλον την Πέμπτη το απόγευμα η πρώτη εκδήλωση του Δήμου Καβάλας στην πλατεία για την περίοδο των εορτών. Νέα διάκριση για την νηπιαγωγό Βίκυ Ξανθοπούλου, η οποία εργάζεται στη Θάσο κι έγραψε βιβλίο με θέμα την εμψύχωση των παιδιών. Πριν λίγες μέρες άγνωστος με φόλες προκάλεσε το θάνατο μεγάλου αριθμού γατών, το περιστατικό έγινε στη συνοικία του Προφήτη Ηλία. Ως τα Χριστούγεννα συνεχίζεται στο Δ. Κήπο η συγκέντρωση βοήθειας για τους πληγέντες από το σεισμό στην Αλβανία.

 

Η Διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Καβάλας προμηθεύτηκε τα απαραίτητα μπλοκ, αρχίζει ελέγχους για την τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου. Με άρθρο στο πολυνομοσχέδιο η κυβέρνηση κάνει πράξη την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Νότια Καβάλα». Με την πρέσβη της Αγγλίας στην Αθήνα συναντήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Στη συνεδρίαση της διοίκησης της ΕΣΕΕ στην Αθήνα ήταν χθες ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης. Το απόγευμα γενική συνέλευση του σωματείου σχολικών τροχονόμων Καβάλας.

 

Στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου από το σύλλογο «Δρόμος του Νερού». Εκστρατεία ενημέρωσης μαθητών ξεκινά το προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας. Το απόγευμα γιορτή στον δημοτικό παιδικό σταθμό των Σφαγείων.

 

Αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του ο ΑΟΚ για το ματς της Κυριακής στη Ρόδο με το Διαγόρα. Δείξαμε χαρακτήρα σε ένα πολύ δύσκολο μας, δήλωσε για τη νίκη της Ένωσης στη Χανθ ο Νίκος Πενταζίδης.

Διαβάστε επίσης