ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

Χωρίς να χάνουν χρόνο άρχισαν χθες τη νέα τους προεκλογική προσπάθεια όσοι συμμετέχουν στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής. 14% η διαφορά ανάμεσα στον Μουριάδη και τον Παπαδόπουλο, 7% η διαφορά μεταξύ Μέτιου Τοψίδη. Όλοι είναι συγκρατημένοι αφού η ψηφοφορία της Κυριακής είναι μια διαφορετική διαδικασία. Λευκό ή άκυρο ζητά από τους ψηφοφόρους Καγκελίδη ο Χάρης Σεϊτανίδης. Ο Γιώργος Καλαντζής προτείνει συσπείρωση της ΝΔ γύρω από τον Παπαδόπουλο, τον οποίο χαρακτηρίζει Νεοδημοκράτη υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας.

Συγχαρητήρια στους Αναστασιάδη, Μιχαηλίδη, Κυριακίδη από την Αγγελική Δεληκάρη. Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Παύλου Ζησίμου, ζητά συμμετοχή στις εκλογές της Κυριακής για την οριστική επικράτηση Μέτιου. Ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης μαζί με την Ευαγγελία Δρακονάκη και τον Ηλία Καλανταρίδη στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Εκτός του Γιάννη Εριφυλλίδη, δημοτικός σύμβουλος εκλέγεται και ο Μανώλης Κελαϊδάκης. Καθαρά πρώτος σε σταυρούς στην ΠΕ Καβάλας ο Αλέξης Πολίτης.

Χαρμόσυνα χτύπησαν χθες το απόγευμα οι καμπάνες των εκκλησιών στην Καβάλα, ο ιεροκήρυκας πατέρας Παύλος Κίτσος εξελέγη επίσκοπος Θεσπιών, ο αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης επίσκοπος Τανάγρας. Η ΔΕΥΑΚ θα επιδιώξει να δημοπρατήσει άμεσα το έργο ύδρευσης της Δ.Ε. Φιλίππων. Η Αποκεντρωμένη δέχθηκε την προσφυγή του Δήμου Θάσου, διαγράφει πρόστιμα του Λιμεναρχείου για τις παραλίες που το Καλοκαίρι δεν είχαν ναυαγοσώστες. Οικοδόμος έπεσε από σκαλωσιά ενώ δούλευε σε πολυκατοικία στη Ν. Ηρακλείτσα, τραυματίστηκε μάλλον ελαφρά. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Απορρίφθηκαν από την Αποκεντρωμένη προσφυγές κατά πρόσφατων αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, είχαν ασκηθεί από τον Άρη Βέρρο και το Σωτήρη Σωτηριάδη. Μία ακόμη σύλληψη στην Καβάλα οδηγού που μετέφερε 7 παράνομους μετανάστες.

Ξεκίνησε για τη νέα περίοδο εκδηλώσεων η χορωδία των ΣυνΩΔηπόρων, νέα μέλη και νέο ρεπερτόριο. Θεατρικό εργαστήριο για εφήβους θα οργανώσει από το Νοέμβρη το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Την Κυριακή 22 Οκτώβρη παρουσιάζεται σε εκδήλωση στην Καβάλα το νέο βιβλίο της Αναστασίας Αρουτζίδου. Καλεσμένη σε εκδήλωση στην Κατερίνη ήταν η ομάδα των Παραμυθάδων.

Το Σάββατο παίζει στη Χαλκιδική με την ομάδα του Χανιώτη ο ΑΟΚ. Ο Ιορδάνης Στυλιανίδης νέος προπονητής στην ποδοσφαιρική ομάδα της Νέας Καρβάλης.

Διαβάστε επίσης