ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς και αντικείμενο τα ζητήματα του πρωτογενούς τομέα είχε χθες το απόγευμα στην Καβάλα ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας. Στη συνέντευξη τύπου στο γραφείο της ΝΟΔΕ παραδέχθηκε ότι ο ΕΛΓΑ είναι ελλειμματικός, απέδωσε τα προβλήματα στα συχνά έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τους έλληνες αγρότες. Υπενθύμισε ότι στο υπουργείο συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας που μελετά τον εκσυγχρονισμό του οργανισμού. Ο κ. Σκρέκας μίλησε νωρίς χθες το απόγευμα στην ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ που έγινε με πολύ κόσμο στο ξενοδοχείο Λούσυ.

 

Άκαρπη η χθεσινή τριμερής συνάντηση για τη ΒΦΛ, σε κινητοποίηση το σωματείο. Αύριο συναντά την Φώφη Γεννηματά. Άσκηση για ενδεχόμενο περιστατικό κορωναϊού έγινε χθες στο Νοσοκομείο. Βλάβη στο δίκτυο του ΟΤΕ από την Τετάρτη άφησε τον Κεχρόκαμπο χωρίς σταθερό και κινητό τηλέφωνο. Ξανάρχισαν τα έργα στην ανατολική είσοδο της Καβάλας, η οποία θα λειτουργήσει πάλι ως το τέλος του μήνα. Από τις 11 το πρωί θα λειτουργούν αυτήν την εβδομάδα οι δικαστικές υπηρεσίες λόγω κινητοποίησης των δικαστικών υπαλλήλων της Καβάλας.

 

Στην Καλαμίτσα και στον περιβάλλοντα χώρο του αρχαίου θεάτρου οι εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας για την Καθαρά Δευτέρα. 100.000 ευρώ μπήκαν ήδη στο ταμείο του Δήμου Καβάλας από τις διορθώσεις τετραγωνικών μέτρων ιδιοκτησιών. Στην Πρέβεζα ήταν χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, με το νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Καβάλας συναντήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης ενώ ο Γιάννης Πασχαλίδης μίλησε στη Βουλή.13 πλοία και το 2021 στη γραμμή της Κεραμωτής.

 

Επαναλαμβάνει σήμερα το ανοιχτό της παζάρι η Πνοή. Βασιλόπιτα έκοψε την Κυριακή το τμήμα Καβάλας του Οικονομικού Επιμελητηρίου, σήμερα η βασιλόπιτα της διοίκησης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου. Εθελοντές αναζητά η Παιδόπολη.

 

Απαντήσεις στα θέματα της πρότασης του επιχειρηματία από τον Καναδά έδωσαν με χθεσινή τους συνέντευξη οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης