ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΝΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΝΗ 2019

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα αναφέρθηκε σε πληροφορίες της, σύμφωνα με τις οποίες επίκειται αύξηση των προσφύγων στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Είπε ότι αυτοί θα γίνουν 2.000 από 500 που είναι σήμερα. Άκρως

υβριστικά λόγια του Γιώργου Γραμμένου προς το ΣΥΡΙΖΑ, νομίζοντας ότι είναι κλειστό το μικρόφωνο που ήταν μπροστά του. Στη συνεδρίαση του το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την πραγματοποίηση 13 εκδηλώσεων, με προϋπολογισμό 30.000 ευρώ.

 

Με τον πρόεδρο της ΕΤΑΔ συναντήθηκε χθες στην Αθήνα ο Θόδωρος Μουριάδης, έλαβε υπόσχεση συντήρησης και τοποθέτησης ναυαγοσωστών στην ακτή της Καλαμίτσας. Διαδικασία ανανέωσης των περιβαλλοντικών όρων στην Παράκαμψη από την Εγνατία οδό, απόδειξη ότι επιμένει στα λάθος διόδια. Γενική συνέλευση κάνουν σήμερα εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας, δεν λειτουργούν δημοτικά και νηπιαγωγεία. Λόγω βλάβης διακόπηκαν χθες προσωρινά τα δρομολόγια του υδροπτέρυγου.

 

Αποσύρεται από την τοπική αυτοδιοίκηση ο Βασίλης Ξουλόγης. Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή επέβαλε το Μονομελές σε κατηγορούμενο που θεωρήθηκε ο δράστης των διαρρήξεων στα γραφεία των πολιτιστικών συλλόγων Κρυονερίου και Φιλίππων. Επικίνδυνη λακκούβα στην οδό Ιωάννη Αστεριάδη στα Ποταμούδια. Στο δικαστήριο θα κριθεί η εκλογή του νέου δημοτικού συμβούλου Φιλήμονα Ξουλόγη, θα καταθέσει ένσταση ο Κώστας Βακιρτζής. Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής δίνονται 20.000 ευρώ στην δημοτική «Αλληλεγγύη» για το πρόγραμμα Καλοκαιρινής φύλαξης απασχόλησης παιδιών.

 

Στα Λιμενάρια της Θάσου τον Ιούλιο το 9ο θερινό σχολείο τέχνης. Με έκθεση φωτογραφίας αρχίζουν στις 26 Ιουνίου τα φετινά Ελευθέρια. Επίσκεψη ξένων καθηγητών στο ΤΕΙ. Δωρεάν wifi στην κεντρική πλατεία μετά το έργο που ξεκινά άμεσα ο Δήμος Καβάλας.

 

Νέα πρόσωπα στη διοίκηση του Κεραυνού Πέρνης. Ο Νίκος Πενταζίδης προπονητής της Ένωσης.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης