cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

Σε υψηλούς και προεκλογικούς τόνους η συνεδρίαση της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Καβάλας. Νέα διαφωνία της διοίκησης με την παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου για την πορεία της τουριστικής κίνησης το 2018. Στο σχέδιο προβολής του 2019 προβλέπεται συμμετοχή σε εκθέσεις στη Σεούλ και στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη η αύξηση αφίξεων πτήσεων εξωτερικού στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος συνεχίστηκε και τον μήνα Αύγουστο.

 

Μάλλον ματαιώνεται η αυριανή επίσκεψη στην Ελευθερούπολη του Πάνου Καμμένου. Τρίτη μέρα χθες που στην οδό Γρανικού στο Βύρωνα ο φωτισμός του δρόμου λειτούργησε το πρωί και όχι το βράδυ. Λόγω συμμετοχής των εργαζόμενων στις πρακτικές εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης, η διεύθυνση Μεταφορών της Π.Ε. Καβάλας λειτούργησε χθες ως τις 11.30 το πρωί. Έτοιμη η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση για τη σημερινή έναρξη του νέου σχολικού έτους. Λιγοστεύουν και τα παιδιά των προσφύγων. Κανονικά από σήμερα οι μαθητικές μετακινήσεις με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ.

 

Σε σύσκεψη με τον Πάνο Σκουρλέτη έλαβε μέρος στη Θεσσαλονίκη ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας κ. Θόδωρος Μπόνος. Το απόγευμα στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής του Κινήματος Αλλαγής ο Άγγελος Τόλκας. Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 24χρονος που μαχαίρωσε και τραυμάτισε θανάσιμα τον παππού και την γιαγιά του. Για το που θα κρατηθεί, θα αποφασίσει ο ανακριτής μετά από πραγματογνωμοσύνη ειδικού γιατρού. Από τον Οκτώβρη θα λειτουργεί στο Νοσοκομείο αιματολογικό εργαστήριο. Ο Αμερικάνος υφυπουργός Ενέργειας επισκέφθηκε την Κυριακή τις εγκαταστάσεις του Πρίνου. Σαλόνι γαστρονομίας στη φετινή ΚαβάλαExpo.

 

Το απόγευμα στο Δημοτικό Κήπο η ποδηλατοδρομία που προβάλλει την εθελοντική αιμοδοσία. Τρεις λέσχες ανάγνωσης λειτουργούν στη Δ. Βιβλιοθήκη. Συνέντευξη τύπου για να παρουσιάσει τις δραστηριότητες του δίνει το μεσημέρι η διοίκηση του Λυκείου των Ελληνίδων.

 

Ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας ο προπονητής του ΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης. Το απόγευμα η κλήρωση της επόμενης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας. Φιλική νίκη του ΓΣΕ επί της Ασπίδας Ξάνθης.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης