ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Οικονομίας. Στάθη Γιαννακίδη, και της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, επιτεύχθηκε η ενίσχυση του προϋπολογισμού της δράσης «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» με επιπλέον 200 εκατ. ευρώ, προκειμένου να ικανοποιηθεί το υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον και η ανάγκη υποστήριξης βιώσιμων επενδύσεων στον τουριστικό τομέα. Η συγκεκριμένη δράση αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλής στην περιφέρεια ΑΜΘ κι ειδικότερα στο χερσαίο τμήμα του Ν. Καβάλας και στη Θάσο. Υπήρξαν μάλιστα παράπονα για εσφαλμένη βαθμολογία επί των προτάσεων.

 

50 υποψηφίους της ανακοίνωσε χθες βράδυ η Δήμητρα Τσανάκα σε μια εκδήλωση με πολύ κόσμο. Μεταξύ αυτών ο περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μπάμπης Δράκος. Στη χθεσινή πρώτη του προεκλογική εκδήλωση ο υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης ανακοίνωσε 82 υποψηφίους του. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Τη Δευτέρα στο ξενοδοχείο Γαλαξίας η εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής με ομιλητή τον ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη. Την Κυριακή ανακοινώνουν υποψηφίους τους οι Τοψίδης- Κατσιμίγας.

 

Πρόστιμο 500 ευρώ επέβαλε το τμήμα Εμπορίου της Π.Ε. Καβάλας σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που χρέωνε τον καφέ ακριβότερα όταν ο πελάτης πλήρωνε με κάρτα. Αρκετές διαρρήξεις μικρών επιχειρήσεων σημειώθηκαν στη δυτική πλευρά της πόλης τα ξημερώματα της Δευτέρας. Νέα δίκη ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και ακροδεξιούς – η οποία τελικά αναβλήθηκε- προκάλεσε την έντονη αστυνομική παρουσία χθες στο δικαστήριο. 3 πεύκα έπεσαν λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας στο δάσος της Παναγούδας. Γυναίκα οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά χθες το μεσημέρι στη διασταύρωση Χρυσούπολης όταν το αυτοκίνητο της συγκρούστηκε με περιπολικό της αστυνομίας.

 

Αύριο βράδυ κόβει βασιλόπιτα η Πνοή. Ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του καρκίνου ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση του την Κυριακή. Πρόγραμμα τηλεϊατρικής της Vodafon στο ιατρείο της Γαληψού. Σήμερα και την Πέμπτη διακοπές ρεύματος στην παραλιακή Εγνατία και σε τμήματα του πρώην Δήμου Ορφανού.

 

«Δεν πήρα εκδίκηση από κανέναν» δήλωσε χθες ο Νάσος Αθανασίου σχολιάζοντας την εμφάνιση του στο ματς της Κυριακής με τον ΑΟΚ. Στη Θάσο έκοψε την πίτα της για το 2019 η ΕΠΣ Καβάλας.

 

 

eXTReMe Tracker