• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΗ 2020

Με ομαλό τρόπο και αρκετή κίνηση επαναλειτούργησε χθες η αγορά της Καβάλας. Άνοιξαν όλα τα καταστήματα, γεγονός που σχολιάστηκε θετικά. Παντού υπήρχαν αντισηπτικά, μάσκες αλλά και ελεγχόμενη είσοδος πελατών. Ουρές υπήρξαν έξω από τράπεζες, καταστήματα κινητής τηλεφωνίας. Μεγάλη ουρά έξω από το κτίριο της ΔΕΗ στην Ιχθυόσκαλα, το οποίο εξυπηρέτησε πολίτες μετά από 2 μήνες. Σήμερα Τρίτη η αγορά της Καβάλας λειτουργεί πρωί και απόγευμα.

 

Νέοι άμισθοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Καβάλας ο Γιώργος Μιχαηλίδης και ο Κώστας Βακιρτζής. Δεν ήταν κρούσμα κορωνοϊού το περιστατικό με τον άρρωστο ναυτικό, σε πλοίο έξω από το καινούργιο λιμάνι. Επιτροπή υπηρεσιακών παραγόντων θα εξετάσει την κατάσταση των καπναποθηκών της ΣΕΚΕ, μπορεί και να κατεδαφιστούν. Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» της Καβάλας στον καρδιολόγο Δαβίδ Συμεωνίδη. Χωρίς προβλήματα πήγαν πάλι χθες στο σχολείο οι μαθητές της Γ’ τάξης των Λυκείων του Ν. Καβάλας.

 

Η Αναστασία Ιωσηφίδου ζητά στοχευμένη τουριστική προβολή της Καβάλας για να μην χαθεί η σεζόν. Ο Θέμης Καλπακίδης θέλει να μάθει το αποτέλεσμα του ελέγχου στο βιολογικό καθαρισμό του Δάτου. Εντός της εβδομάδας ανοίγει για το κοινό το Πάρκο Φαλήρου. Τηλεδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για θέματα περιβάλλοντος. 5ος σε δημοφιλία υπουργός της Κυβέρνησης ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ανακοίνωση των σχολικών τροχονόμων, ζητούν να μην διακοπή η μισθοδοσία τους. Επανέρχεται στο κέντρο της πόλης το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης.

 

Ετοιμάζεται για να λειτουργήσει από τον Ιούνιο ο θερινός κινηματογράφος Ζέφυρος. Μόνο με ραντεβού θα συνεχίσει να δέχεται το κοινό η αρχαιολογική υπηρεσία Καβάλας. Η πρόεδρος της Παιδόπολης ευχαριστεί το Δήμο Καβάλας για την καθαριότητα στους χώρους της. Παραμένει κλειστή για το κοινό η Δημοτική Βιβλιοθήκη. Δημοσιογράφοι από την Αθήνα θα είναι στην Καβάλα στο τέλος του μήνα λόγω Cosmopolis.

 

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Φουτμπολ Λιγκ 2. Ο ΑΟΚ στηρίζει τα σχέδια της αναδιάρθρωσης.

Διαβάστε επίσης