• 28 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Με τη βοήθεια του καιρού που ήταν Ανοιξιάτικος οι κάτοικοι του Νομού Καβάλας «μπήκαν» στην Σαρακοστή και χθες Καθαρά Δευτέρα βγήκαν από το σπίτι. Όλες οι τοπικές εκδηλώσεις είχαν μεγάλη επιτυχία αφού έγιναν με πολύ κόσμο. Ικανοποιητική η κίνηση στα ξενοδοχεία και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Προσωρινή αλλαγή του καιρού από σήμερα. Ξαναγίνεται καλός στο τέλος της εβδομάδας.

 

Στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο με τις αναμενόμενες αλλαγές στον «Κλεισθένη». Έως 62 οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι των συνδυασμών στο Δήμο Καβάλας. Το απόγευμα της Πέμπτης εκδήλωση στην πόλη μας του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κώστα Κατσιμίγα. Χθες ήταν στην Καβάλα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ιωάννης Βαρδακαστάνης.

 

Αθωώθηκαν στο Μονομελές 69 πρώην απολυμένοι της ΒΦΛ, ήταν κατηγορούμενοι για τα γεγονότα στην πρώτη απεργία τον Ιούνιο του 2016. Αύριο ο τελευταίος έλεγχος στο υδροπτέρυγο, θα γίνει από αρμόδια επιτροπή του υπουργείου. Την Παρασκευή το πρωί διαμαρτυρία συνταξιούχων στο Νοσοκομείο. Σήμερα το πρωί η αλλαγή διοικητή στην ΧΧ Μεραρχία. Σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας η παράταση ωραρίου στην αγορά για την Λευκή Νύχτα της 10ης Μάη. «Να κρατήσουμε τα κεκτημένα του 2018» είπε για το προσεχές Καλοκαίρι ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Καβάλας Αντώνης Μιτζάλης. Διακοπές νερού σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε Φιλίππους- Λυκόστομο- Βουνοχώρι.

 

Συνεχίζεται ως το τέλος του μήνα η έκθεση ζωγραφικής του Δημοσθένη Σωτηρούδη στο Μουσείο. Θέμα της η γυναίκα. Οι εθελοντές της Action Team έκαναν αισθητική παρέμβαση σε 6 σημεία της πόλης. Το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιερού ναού της Αγίας Ειρήνης ομιλία του γιατρού Ξενοφώντα Κροκίδη,

 

Μετά το ρεπό της Καθαράς Δευτέρας ξαναρχίζουν σήμερα οι προπονήσεις στον ΑΟΚ. Ματς τελικούς χαρακτήρισε τα δύο εντός έδρας παιχνίδια της Ένωσης που «έρχονται» ο Νίκος Χουχούμης.

 

 

Διαβάστε επίσης